Súgó

Alapok

Képeslapjaink kategória-csoportokba, azon belül pedig kategóriákba rendezve várják, hogy elküldjék őket.
A kategóriák közt nem csak a nyitólapon lehet böngészni, hanem az összes oldal jobb felső sarkában lévő gyorsmenüből is elérhetőek.

A képeslapok miniatűrjeire kattintva egyből a képeslap-szerkesztő űrlap töltődik be. Itt értelemszerűen töltse ki a mezőket, válassza ki a küldés dátumát, illetve, hogy kér-e emailben visszaigazolást a lap elolvasását követően.
Ezután nyomja meg a "Képeslap előnézet" gombot, hogy megtekinthesse elküldendő lapját.

Extrák

Bélyegválasztó
A legördülő menüből kiválasztott bélyeg azonnal betöltődik a képeslapra, így jobban lehet vizsgálni az összhatást.

Betűtípus választás
A karakterek stílusát példaszöveggel illusztráltuk: hogy könnyebb legyen elképzelni, milyen hatású lesz a lap stílusa, csak kattintson az üzenetmező melletti jelre.

Smiley használat
A kedvenc és ismert karakterkódjai helyébe, ha nem tiltja le, kedves grafikus figurák kerülnek. Ezeknek listáját és a használatukhoz tartozó útmutatót nézheti meg, ha a képeslap üzenetmezője melletti jelre rákattint.

Időzített postázás
Lehetőség van a halasztott küldésre is, a képeslap a kiválasztott nap 6. órájában fog továbbítódni. Válassza ki a legördülő listából a megfelelő dátumot.
Maximum 10 nappal későbbi időpontot tud beállítani.

Névnaptár
Grafikus felületű naptárunk a leggyakoribb névnapokat tartalmazza. A kiválasztott névre kattintva azonnal a névnapi képeslapjaink közt találja magát.

Nem mellékes...

A Képeslapröptető szolgáltatásai ingyenesek.
Portálunk akadálymentes, a látássérült emberek is gond nélkül tudják olvasni.
Ha maradtak megválaszolatlan kérdései, forduljon bizalommal az adminisztrátorhoz.

X Bezár

Tértivevény

Be kell majd jelölnie az igen választógombot, ha szeretne azonnali értesítést kapni akkor, amikor felnyitja a címzett a képeslapot.