X Bezár

Adatvédelem

Bíró Csaba, mint a Szívküldi tárkereső szolgáltatás üzemeltetője (továbbiakban: üzemeltető) szavatolja, hogy az adatbázisba rögzített - nem publikus - személyes adatokat bizalmasan kezeli, illetve harmadik félnek nem adja ki.
A 2005. augusztus 16. után feladott hirdetések nem tartalmazhatnak telefonszámo(ka)t.
A telefonszámok kiszűrését programszinten végezzük. Amennyiben mégis felkerül valamely hirdetésbe hívószám, annak törléséről 1-5 napon belül intézkedünk.
Mindezek mellett, a telefonszámokkal történő visszaélésekből eredő bárminemű kárért felelősséget nem vállalunk.

Az üzemeltető a regisztrált felhasználói oldalakon megjelentetett információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, így ezek tartalmáért felelősséget nem vállal.

A rendszer minden egyes regisztrációt válasz-emailben nyugtáz annak érdekében, hogy ezzel is kizárhassa mások személyes adataival való visszaélés lehetőségét.

Az üzemeltető bármikor az Ön rendelkezésére áll, hogy az általunk kezelt személyes adataival kapcsolatosan tájékoztatást adjon. Amennyiben úgy érzi, hogy az üzemeltető személyes adatainak kezelésével kapcsolatosan nem elvárásainak megfelelően jár el, kérjük jelezze ezt nekünk, hogy az esetet kivizsgálhassuk, s gyakorlatunkat az Ön igényeihez igazíthassuk.
Önnek ahhoz is joga van, hogy jogsérelem bekövetkezte vagy annak közvetlen fennállásának veszélye esetén panaszával az adatvédelmi biztoshoz forduljon. E körben Önt a közérdekű bejelentővel azonos jogi védelem illeti meg.

Amennyiben kiderül, hogy Ön valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adta meg vagy egyébként a weboldal használata során kárt okozott, az üzemeltető az ebből eredő kárát jogosult lesz Ön felé érvényesíteni. Az üzemeltető ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.