Lizabet

Lizabet ID 148568

Nem:

Születési idő: 1958. 08. hó

Lakhely: Somogy

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: ?

Csillagjegy:   szűz

"Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami. ...S ha nagyon pontos és figyelmes leszel, ha idejében kelsz és későn fekszel, ha sokat vagy emberek között, ha elutazol ide vagy oda, ha belépsz bizonyos helyiségekbe, végül találkozol azzal, aki vár. Természetesen tudod, hogy ez a reménykedés egészen gyermekes. Már csak a világ végtelen esélyeiben bízol. Hol keressed? S aztán, ha megtaláltad, mit mondjál neki?... És mégis várod."
(Márai Sándor)
Komoly kapcsolatot keresek, jó egzisztenciával rendelkezem, sportos és fiatalos vagyok, és igényes. A fotó nem teljesen fedi a valóságot, de ha kapcsolatba lépünk küldök email címre. Ha két ember megtalálja egymásban amire szüksége van, és kölcsönösen vonzódnak egymáshoz, nem számít a kor, de azért vannak határok, 50 év alatti férfivel nem szeretnék megismerkedni, és a koromnál jóval idősebb férfival sem. Ha valaki túlságosan messze lakik tőlem, nem hiszem, hogy szintén lenne értelme kapcsolatba lépni, max. 100 km-es körzeten belül. Túl kövér sem legyen az illető, mert jó magam is adok magamra, és vigyázok az alakomra. Romantikus vagyok, nagyon vágyom egy kapcsolatra, bár úgy látom, a korombeli férfiak fiatalabb nőkre pályáznak, pedig ha komolyan gondolnák, esélyt adnának a velük egy korúaknak is, vagy nem gondolják komolyan, és csak szórakoznak. Nem biztos, hogy ez a bemutatkozás elnyeri majd a tetszését a többségnek, de az a néhány, aki tud belőle olvasni, majd remélhetőleg megkeres, vagy ez nem az a hely ahol társat kell keresni?

Több mint fél éve járt itt

1970 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Miben változtak meg a párkeresési szokások az Internetes korszak beköszöntével? Mik a hátrányai, előnyei a Netes randizásnak, ismerkedésnek?

Tovább
Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Gyakran vetődik fel a kérdés: számít-e a korkülönbség egy párkapcsolatban? Vagy a szerelem nem ismeri az életkori határokat (sem)?

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább