Katalin

Katalin ID 169604

Nem:

Születési idő: 1971. 03. hó

Lakhely: Komárom-Esztergom

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: ?

Csillagjegy:   kos

Üdvözöllek az adatlapomon!
Nem egyszerű az ember lányának objektíven írni magáról. Úgy gondolom, elég jól ismerem önmagam. Tudom a gyengeségeim épp úgy, mint az erősségeim, és mégis... ha az élet valahol összesodorna bennünket, lehet hogy Te egészen másnak és másmilyennek látnál, mint ahogy én látom magam.
Hogy milyen is vagyok???
Türelmes és türelmetlen...
Szelíd és vad...
Odaadó és önző...
Engedékeny és akaratos...
Szenvedélyes és gyengéd...
Kitartó és bizony néha nagyon könnyen lemondó (értelmetlen dolgokért nem szívesen harcolok).
Bármilyen hihetetlen is, mindegyik én vagyok. Hogy éppen mit is látsz belőlem (a könnyét hullató felhőt, ami mögött ragyog a nap, vagy éppen a szivárványt) az sok minden függvénye... de az biztos hogy amennyiben türelmes és kitartó vagy, mindegyiket megtapasztalhatod.
Nem fogom fényezni magam. Csalódtam eleget... megedzett az élet. Voltam szerelmes bakfis, voltam a gyermekeinek élő anya, voltam megcsalt asszony, voltam a magam butasága miatt játékszer... Sokat tapasztaltam és tanultam az életem folyamán, de semmi nem volt felesleges és hiábavaló. Mindenből tanultam és igyekszem nem elkövetni ugyanazokat a hibákat, amiket már egyszer megéltem. Nem mondom, hogy "soha", mert megtanultam, hogy ez csúnyán visszaüthet. Néha túl kemény vagyok, de nem harapok... ok nélkül legalábbis nem szoktam. Társat és párt szeretnék... nem rövidtávon gondolkodom. Szeretnék végre boldog lenni és boldoggá tenni valakit... VALAKIT, aki szintén erre vágyik... Talán majd itt és most sikerül, de ha mégsem, akkor sem fog összedőlni a világ.

3 hónapja járt itt

6387 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Társkereső oldalaknak se szeri, se száma, de teljesen ingyenes társkereső oldal csak kevés van a piacon. Mi megtaláltuk Önnek a legjobbakat.

Tovább
Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább
Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Hogyan írja meg első társkereső üzenetét kiválasztottjának, mire figyeljen a levelezésük során, mik a társkeresés írott és íratlan szabályai a kommunikáció terén?

Tovább