Macskuszitya

Macskuszitya ID 170908

Nem:

Születési idő: 1985. 09. hó

Lakhely: Baranya

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 170 cm, molett testalkat, barna szem

Csillagjegy:   szűz

Olyan kapcsolatot keresek, ahol fontosak az érzelmek, melyeket őszintén ki tudunk fejezni egymásnak. Szeresd az állatokat, természetet. Kölökmentes, kölköket nem nem akaró, lehetőleg Baranya megyei,esetleg Somogy, Tolna megyei, komoly gondolkozású társat keresek, 50-65 év között, olyat, aki tud heti többször is rendszeresen találkozni, közös programokkal stb, ezért is nem a világ másik feléről keresek!
Alapműveltség és helyesírni tudás sem árt. Kizáró ok az, ha nem szereted az állatokat és nem fogadod el őket teljes mértékben, ill. az alkohol. Nekem az állatok az életem, kutyáim, macskáim mellettem alszanak, családtagok. Ha ezt nem tudod elfogadni, nem egymást keressük.

01.26., 20:12-kor járt itt

9859 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Magányos vagy? Így küzdj ellene

Magányos vagy? Így küzdj ellene

Sajnos minden életszakaszban bekövetkezhet, hogy magányosnak érezzük magunkat. Mit tegyünk ellene? Néhány jól bevált ötlettel sietünk az Ön segítségére.

Tovább
Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Változnak a nemi szerepek. Az ismerkedés, az első találkozás során már nemcsak a férfiak kezdeményeznek. Jó ez nekünk? Nézzünk a mélyére!

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább