Macskuszitya

Macskuszitya ID 170908

Nem:

Születési idő: 1985. 09. hó

Lakhely: Baranya

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 170 cm, molett testalkat, barna szem

Csillagjegy:   szűz

Olyan kapcsolatot keresek, ahol fontosak az érzelmek, melyeket őszintén ki tudunk fejezni egymásnak. Szeresd az állatokat, természetet. Kölökmentes, kölköket nem nem akaró, lehetőleg Baranya megyei,esetleg Somogy, Tolna megyei, komoly gondolkozású társat keresek, 50-65 év között, olyat, aki tud heti többször is rendszeresen találkozni, közös programokkal stb, ezért is nem a világ másik feléről keresek!
Alapműveltség és helyesírni tudás sem árt. Kizáró ok az, ha nem szereted az állatokat és nem fogadod el őket teljes mértékben, ill. az alkohol. Nekem az állatok az életem, kutyáim, macskáim mellettem alszanak, családtagok. Ha ezt nem tudod elfogadni, nem egymást keressük.

11.30.napon járt itt

11062 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább
Mi a vonzó a nő számára?

Mi a vonzó a nő számára?

Milyen a vonzó férfi egy nő számára? Hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet? Egyáltalán, hogyan kell hatni a "gyengébbik nemre"?

Tovább