Atina

Atina ID 171891

Nem:

Születési idő: 1968. 02. hó

Lakhely: Pest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: ?

Csillagjegy:   halak

Válófélben lévő, 3 felnőttkorú gyermekes, 60 kilós, 158 cm magas vagy mély, (kinek mi), kék szemekkel rendelkező nő vagyok, akinek haját nem természetes vörös szín díszíti, mert hagyom, sőt; akarom, hogy ez a szín díszítse…. S mivel hagyom, így a középhosszú hajkoronám vörösen lebben a szélben, de szélcsend fennforgása esetén sem marad elrejtve hiszen inkább futok mint ülök, s így jómagam gerjesztek örvényt végighaladva a nekem szánt rövid avagy hosszabb úton. Szeretem a pörgést, kevésbé az leülepedést.
Átlagos kinézetű vagyok, hasonló adottságokkal rendelkező partnerem keresem. Hogy Neked tetszem-e vagy sem, ezt megtudhatod ha pillantásod fotómra tereled.
Szeretném megtalálni párom, akivel mindketten egyenrangú félként tekintünk egymásra, akit elfogadhatok szívvel s lélekkel. Aki elfogad, nem követel, de elvár… Aki nemcsak elvár, de nyújt is.
Akivel s aki mellett nyugalomban, békességben, biztonságban, tiszteletben, és szeretetben tölthetem napjaimat.
Ha kíváncsiságod s későbbi tetszésedet sem nyerem el, akkor valószínűleg nem egymásnak lettünk teremtődve. Ez nem baj, kívánom, találd meg Te is azt, akit, s amit szeretnél, s légy boldog!

1 hónapja járt itt

11099 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább
Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább
Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp azoknak, akik az internetes társkeresést nem veszik félvállról. Hogyan legyünk sikeresek a társkeresésben?

Tovább