Zsuzsi

Zsuzsi ID 179503

Nem:

Születési idő: 1977. 07. hó

Lakhely: Szabolcs-Szatmár-Bereg

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 172 cm, molett testalkat

Csillagjegy: nem fontos

Sem skypen, sem viberen, sem facen nem ismerkedem, ne is erőltesd. - Ismerkedés módja: bemutatkozó levél váltás - telefon, majd személyes találkozó. Ehhez ragaszkodom.
<<<<<
Olyan társat keresek 35-52 között, akinek fontos a lelki, spirituális fejlődés mind egyénileg mind kapcsolati szinten és eszerint is éli az életét. Mindezeken túl előny, a stabil egzisztencia, valamint ha van realitás érzéke és gyakorlatias. Nem utolsó sorban humor minden mennyiségben. Ami vonz egy férfiban, az az intelligencia, a műveltség, a kreativitás, a spiritualitás és családcentrikusság.  
<<<<<
Azt gondolom, hogy valahol ezek az alapok, alapértékek. Aki ezeket magas igényeknek tartja, azzal nem egymást keressük, mivel én is ilyen vagyok és csak olyat keresek, aki mindezekben hozzám hasonló. Más véleménye, nyavalygása, hisztije, miszerint magasak az elvárásaim pedig nem érdekel. Üzenem, ezek nem magas elvárások, ezek a minimumok! Az, pedig hogy te magasnak tartod, az a Te bajod, engem különösebben nem hat meg. Okom, és jogom van elvárásokat támasztani, mint ahogy bárki másnak is.
<<<<<
Külsőségek terén elsősorban olyat keresek aki 175 cm és 80 kg feletti, mivel én egy magas, nagyobb darab ( duci! ) nő vagyok, így nem érzem jól magam egy alacsonyabb, vékony férfi mellett.
<<<<<  
Magamról zanzásítva: spirituális, nyugodt, lojális, tartalmas beszélgetéseket kedvelő, természet(közeli életmódot)szerető, családcentrikus, ugyanakkor önálló saját vállalkozással és klasszikus zenei hobbival. 
Nincs gyermekem, nem ragaszkodom hozzá hogy legyen, de semmi sincs kizárva, ha már van gyereked, az természetesen nem képez akadályt.
<<<<<
Nem dohányzom, a környezetem sem, így a füstmentes életvitelhez továbbra is ragaszkodom. Ha túl jó viszonyban és napi kapcsolatban vagy az alkohollal, az kizáró ok.
<<<<<
Ami még fontos lehet, nem áll szándékomban külföldre költözni. Közel 20 évet éltem Budapesten, elég volt, nem áll szándékomban visszaköltözni, ahogy volt iparvárosokba sem költöznék. -
<<<<<
Még valamivel ki kell egészítenem: Tisztelem és becsülöm a különböző sérülésekkel, fogyatékkal élőket, de társnak nem tudom és nem is szeretném felvállalni azt az életmódot, ami ezzel együtt jár. Kérem mindenki megértését, és az ez irányú levelek mellőzését.
<<<<<
Vallási, vagy egyéb hittérítők is kíméljenek!
<<<<<
Csak az itt regisztrált felhasználók megkeresését tudom komolyan venni, a többi levél kuka...
<<<<<
"Always look on the bright side of life!"

4 hónapja járt itt

14506 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább
Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp azoknak, akik az internetes társkeresést nem veszik félvállról. Hogyan legyünk sikeresek a társkeresésben?

Tovább
Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Társkereső oldalaknak se szeri, se száma, de teljesen ingyenes társkereső oldal csak kevés van a piacon. Mi megtaláltuk Önnek a legjobbakat.

Tovább