Eva

Eva ID 184974

Nem:

Születési idő: 1975. 05. hó

Lakhely: Románia

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 166 cm, átlagos testalkat, zöld szem

Csillagjegy:   ikrek

"Csak azt az eletet erdemes leelnunk,melyet masokert elunk." (Albert Einstein) Ovonokent dolgozom,van egy 15 eves fiam. A gondolkodasom konzervativ. A mai media, bulvar es celebvilag egyaltalan nem erdekel. A vakaciokat igyekszem kirandulasokkal tolteni, pl. szivesen utazom tengerpartra es ismerkedem idegen kulturakkal a vilagban. Imadok uszni, futni, szaunazni. Tovabba: kiallitasokra, szinhazba, kulturalis rendezvenyekre jarok. Megvetem a dicsekvest, hazugsagot, gerinctelenseget, altudomanyokat, termezetkarositast es szemetelest, politikat. Az emberi ertekekkel teli igaz tarsat keresem, ebben a feje tetejere allo vilagban.

1 hónapja járt itt

3569 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább
Kinél van a kezdeményezés?

Kinél van a kezdeményezés?

Változnak a nemi szerepek? Pszichológusunk válaszol arra a kérdésre, hogy a társkeresésben lehetnek-e a hölgyek is kezdeményezők?

Tovább
Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Gyakran vetődik fel a kérdés: számít-e a korkülönbség egy párkapcsolatban? Vagy a szerelem nem ismeri az életkori határokat (sem)?

Tovább