Balukapitány

Balukapitány ID 198387

Nem: férfi

Születési idő: 1998. 04. hó

Lakhely: Csongrád

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 178 cm, vékony testalkat, zöld szem

Csillagjegy:   bika

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés,egy igazi hölgy, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete!!! Akivel lehet jövőt építeni,és akinek a társaságában igazán lehet élvezni az életet
Humoros ember vagyok, szeretem az édességet, félek a sötétben, sokat csalódtam már az életben! empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni és főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett jókat beszélgetni, társasági ember vagyok, szeretek bulizni,nekem sokat jelentenek a barátaim és a családom! Sokat csalódtam már az életben Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség Csak komoly kapcsolat érdekel olyannal aki később családot is szeretne és el tud fogadni engem. kalandozni nem szeretnék!

08.23., 12:36-kor járt itt

372 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Változnak a nemi szerepek. Az ismerkedés, az első találkozás során már nemcsak a férfiak kezdeményeznek. Jó ez nekünk? Nézzünk a mélyére!

Tovább
Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Minden társkereső szeretné magát vonzónak láttatni választottja előtt. Lehet-e szexepil a fogyatékosság, a súlyos betegség?

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább