Ittkereslek

Ittkereslek ID 200977

Nem: férfi

Születési idő: 1977. 06. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 183 cm, átlagos testalkat, zöld szem

Csillagjegy:   ikrek

Kedves olvasó!
Régóta olvasgatom a regisztráltak bemutatkozását,önjellemzését itt és hasonló oldalakon,de még valahogy nem igazán sikerült belebotlanom olyan valakibe akivel továbbjutottunk volna addig az elhatározásig hogy töröljük magunkat ebből az őrületből. Voltak pillanatnyi remények de aztán ezek szerte foszlottak olyan gyorsan ahogyan jöttek.Nehéz önmagunkat jellemezni ilyen direkt módon ahogy ez az üres felület elvárja tőlünk pár sorban,de az olyan kiábrándító hogy mindenki azt írja szeretek aludni,moziba,koncertre járni,utazni,meg hogy biztonságot vár a férfitől, stb. Én is biztonságot várok! meg bizalmat hogy mindennap része legyél az életemnek. Én is szeretem a jó dolgokat,meg az együtt töltött időt de az igazán fontos dolgokról soha nem olvashatok. Jövő, család alapítás,arról hogy olyan kapcsolat a fontos ami emel,megtart,szárnyakat ad ha kell,közösen átsegít a hullámvölgyeken.Mindenki a mának él.Én szeretek tervezni,szeretnék veled tervezni. Mély lelki kapcsolatot felépíteni ami nem eldobható,lecserélhető az első megoldandó dolog szembe jöttével.Az élet egy nagy utazás és én útitársat keresek! Velem tartasz?

12.02., 06:47-kor járt itt

10962 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Valóban létezik teljesen ingyenes társkereső oldal? Segítünk Önnek megtalálni az ideálisat, olyat, ahol nincs díjfizetés!

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább
Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Miben változtak meg a párkeresési szokások az Internetes korszak beköszöntével? Mik a hátrányai, előnyei a Netes randizásnak, ismerkedésnek?

Tovább