Vili

Vili ID 211402

Nem: férfi

Születési idő: 1945. 07. hó

Lakhely: Ausztrália

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 173 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy:   rák

73 éves őzvegy férfi vagyok 173cm es 76kl.ausztraliaban elek.szeretnek megismerkedni.egy teljesen fugetlen holgyel aki 58 es 70 ev kozotvan.48 es 70 kl kozotvan.kalandvagyok nemerdekelnek...hobim a tengeri horgaszat nagy kardhalakra es tunakra.a sajathajomal.szoktam kirandulni a lakokocsimal is.es szeretek finomakat fozni.egyedul elek a sajat csaladi hazamban.egy fiamvan o kulonel a parjaval.komoj kapcsolat erdekel.
ausztraliaban elo es ausztral alampolgar .aki szereti a termeszetet.es hazias.szeret kerteszkedni.nem bejaronot nem cseledet keresek.hanem az igazi paromat.ez barhol el csak az anyanyelve magyarlegyen.udv az egyedul alo holgyeket es sok sikert kivanok nekik.

10.31., 10:06-kor járt itt

1312 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább
Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Változnak a nemi szerepek. Az ismerkedés, az első találkozás során már nemcsak a férfiak kezdeményeznek. Jó ez nekünk? Nézzünk a mélyére!

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább