pucer-lelek

pucer-lelek ID 211481

Nem: férfi

Születési idő: 1980. 01. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 171 cm, vékony testalkat, barna szem

Csillagjegy: nem fontos

Gyereket, megállapodni akarok.
Röviden ilyen vagyok: komoly gondolkodású, laza érzelmű, lusta, okos, szegény, ragaszkodó.
Jó lenne úgy megismerni téged hogy véletlenül szembejössz miközben nem kereslek. De sajnos már nincs időm erre. Ezért fanyalodok az internetes keresésre.
Szeretek emberekkel beszélgetni, akár ismeretlenekkel is, de csak értelmes, tartalmas módon.
A külsőségeim [frizura, ruha, lakóhelyem] ügyében általában nem figyelek mások véleményére.
Lusta vagyok. Nagyon. Nem tudok ezen változtatni. Nem is akarok, mert számomra a lustaság a szellemi, lelki egészség és felvilágosultság forrása.
Szegény vagyok. Nincs lakásom, autóm. De van némi megtakarításom, nem egyik napról a másikra élek. Mindig takarákosan éltem, nem költök olyanra mire nincs szükségem. Értelmetlen tárgyakra, szórakozásra nem adok. Se pénzt, se időt.
Igyekszek egészségesen élni, táplálkozni, mozogni. Nincs káros szenvedélyem.
Van józan paraszti észem. És használom is. A hülyeségeket nem veszem be, akkor se ha sokan vallják, ha elterjedtek. Például nem veszem be ezeket: isten, államizmus, horoszkóp, homeopátia, akupunktúra, hagyományápolás.
Utálom a szokásokat, hagyományokat, évfordulókat, ünnepeket. Még a karácsonyt is. Csak a belülről jövő érzések igaziak. Tehát a dátum vagy hagyomány által diktáltak nem.
Az életem legnagyobb értéke a politikai meglátásom: Az emberek tartsák tiszteletben egymás szabadságát és tulajdonát. Ennek a tanítása az életcélom.
A belső indíttatásom és az élettapasztalatom is az hogy a vidámság negatívum. Kerülöm. De ettől még gondolom hogy néha egészséges az embernek kitombolnia, kikapcsolnia, kiélnie magát. A boldogság más. De nem vágyok boldogságra se. Csak sikeres akarok lenni, amennyire még lehetek a hátralévő kis életemmel, család és egyéb téren.
Amit akarok tőled: szeretet, megbízhatóság, szókimondás, ragaszkodás, gyerek.
Akarok gyereket. Jó embernek nevelni, megtanítani neki a sok élettapasztalatomat, megmenteni őt az iskolától.

05.17., 21:31-kor járt itt

1667 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Mi a vonzó a nő számára?

Mi a vonzó a nő számára?

Milyen a vonzó férfi egy nő számára? Hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet? Egyáltalán, hogyan kell hatni a "gyengébbik nemre"?

Tovább
Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Valóban létezik teljesen ingyenes társkereső oldal? Segítünk Önnek megtalálni az ideálisat, olyat, ahol nincs díjfizetés!

Tovább