Attila88

Attila88 ID 212602

Nem: férfi

Születési idő: 1988. 05. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 165 cm, mackós testalkat, barna szem

Csillagjegy:   bika

Budapest és környékéről keresem a párom. Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Szeretnék egy olyan boldog, harmónikus kapcsolatban élni, aminek a szeretet, az egymás iránti megbecsülés, a hűség, őszinteség és a bizalom az alapja. A hobbim az életem! Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Kedvenc kikapcsolódásaim ,bicajozás a pingpong .a természetjárás.a dárts.a rőplabda. Szeretnék társat találni. Állat barát vagyok. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet. Nagyon jó kedélyű vagyok, sokat tudok nevetni, mindennek a jó oldalát látom. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Ha gondolod írj rám, Ha komolyan gondolod akkor pedig feltétlen írj rám. Egy mindenben jól működő, harmonikus kapcsolatot szeretnék. Átlagosan kimért, a személyes kapcsolat híve és szavahihető vagyok. Kedves odaadó embernek tartom magam.

12.01., 16:32-kor járt itt

1185 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Valóban létezik teljesen ingyenes társkereső oldal? Segítünk Önnek megtalálni az ideálisat, olyat, ahol nincs díjfizetés!

Tovább
Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább
Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább