Attila88

Attila88 ID 212602

Nem: férfi

Születési idő: 1988. 05. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 165 cm, mackós testalkat, barna szem

Csillagjegy:   bika

Budapest és környékéről keresem a párom. Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Szeretnék egy olyan boldog, harmónikus kapcsolatban élni, aminek a szeretet, az egymás iránti megbecsülés, a hűség, őszinteség és a bizalom az alapja. A hobbim az életem! Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Kedvenc kikapcsolódásaim ,bicajozás a pingpong .a természetjárás.a dárts.a rőplabda. Szeretnék társat találni. Állat barát vagyok. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet. Nagyon jó kedélyű vagyok, sokat tudok nevetni, mindennek a jó oldalát látom. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Ha gondolod írj rám, Ha komolyan gondolod akkor pedig feltétlen írj rám. Egy mindenben jól működő, harmonikus kapcsolatot szeretnék. Átlagosan kimért, a személyes kapcsolat híve és szavahihető vagyok. Kedves odaadó embernek tartom magam.

10.03.napon járt itt

1575 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább
Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Minden társkereső szeretné magát vonzónak láttatni választottja előtt. Lehet-e szexepil a fogyatékosság, a súlyos betegség?

Tovább
Barátság, szerelem – létezik barátság nő és férfi között?

Barátság, szerelem – létezik barátság nő és férfi között?

Pszichológusunk arra keresi a választ, hogy lehet-e egy férfi és egy nő között pusztán csak barátság?

Tovább