Kovács Tibor

Kovács Tibor ID 218196

Nem: férfi

Születési idő: 1953.05.08.

Lakhely: Jász-Nagykun-Szolnok

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 170 cm, sportos testalkat, szürke szem

Csillagjegy: nem fontos

Érzem egyszer idetéved az, aki megérti az itt leírtakat, gondoltam de már nem hiszek benne! KÉRLEK, BÁTRAN ÍRJ RÁM,HA VALAMI ILYESMIT KERESEL! Mivel 5-éven túl van egyedüllétem, feldolgoztam a múltam, és kész vagyok egy új kapcsolatra melyet a jövőre építve és a múltat hátrahagyva, senki életét nem megkeserítve nyissak egy társ irányába! Tekintve, hogy csonka család lettünk 20-éves lányommal, egy szék azóta is üresen áll. Mindketten szeretnénk, hogy a fent említett szék, újra betöltse szerepét! Lényegként kiemelném, hogy: hogy nem anyát, nem főző, nem mosó, és nem takarítónőt keresünk! Mert ezt több mint öt éve én csinálom, én vagyok az apa és az anya is. Aki elfoglalná azt a bizonyos széket, családtagként kijáró tisztelettel kívánjuk magunk mellett tudni, illetve nem soká csak mellettem, hisz a lányom előbb utóbb elhagyja a családi fészket! Aki a habitusomhoz illik: a magasság nem számít, vékony vagy átlagos testalkatú, olyan 50-60-év körüli, de ez csak irányvonal tud lenni, és nem kell görcsölve erre koncentrálni! Szeretem a szerelmet, de ha kell visszafogom magam! Nem vagyunk gazdagok, de a lelki nyugalmunk kivételével, meg van mindenünk! Kiszolgálás szó nincs a szótáramban, és eltartani sem kell! Amit szeretnék: Egyenlőség mindenben, és ha megismersz, fogadj el olyannak amilyen vagyok, én is ezt teszem veled! Csak olyan kapcsolatot szeretnék, mely az érzelmekre alapít, és feszültség mentes legyen, értem ezalatt ne keljen megfelelési kényszerben élni, se neked se nekem! A távolság nem gond hiszen nem ágyra járást, hanem szerelmet keresek! Ha valamit nem értesz mert esetleg nem jól rögzítettem, írj kérdezz bátran, mert ismeretlenül jobb bizonyos kényes dolgokat az elején tisztázni abból nem lesz meglepetés! Nem baj, és önvédelemnek tartom ha a neved, és a lakcímed nem valós!A fotóm 2019.12.25.-én készült!

06.27., 06:46-kor járt itt

2680 látogatója volt eddig

6 olvasatlan levele van

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Társkereső oldalaknak se szeri, se száma, de teljesen ingyenes társkereső oldal csak kevés van a piacon. Mi megtaláltuk Önnek a legjobbakat.

Tovább
Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Miben változtak meg a párkeresési szokások az Internetes korszak beköszöntével? Mik a hátrányai, előnyei a Netes randizásnak, ismerkedésnek?

Tovább
Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább