Még nem töltöttem fel fényképet!

Konstantin ID 223495

Nem: férfi

Születési idő: 1985. 01. hó

Lakhely: Pest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 183 cm, sportos testalkat, barna szem

Csillagjegy:   vízöntő

Túl sok mindent nem árulnék el magamról, legyen meglepetés. Költözés előtt állok, ezért szívesen barátkozom, ismerkedem lakóhelytől és életkortól függetlenül. A csillagjegyem Bak. A vércsoportom 0-ás, aki mindenkinek adhat. Kedvelem a minimál, puritán életstílust, ehhez kapcsolódóan a környezettudatos, egészségtudatos életmódot, a slow-life-ot, a fenntarthatóságot. Személyiségtípusom a 16-os osztályozás szerint Mediátor vagy INFPt https://pastebin.com/z8hyWMMt
Ittlétem célja az ismerkedés, barátkozás, rokonlelkek, barátok, beszélgető, levelező partnerek találása, és párkapcsolat kialakítására törekvés a "jobb ketten, mint egyedül" jegyében. Ezenkívül érdekes, inspiráló emberek megismerése, hasznos információk cseréje, ezáltali belső épülés, fejlődés, valamint ugyanezt a lehetőséget valaki más számára is nyújtani.
Főbb jellemvonásaim: becsületes, csendszerető, empatikus, érzékeny, humoros, jóindulatú, komoly, őszinte, óvatos, romantikus, segítőkész, szerény, természetbarát, türelmes.
Egészségtudatos nővel barátkoznék, ismerkednék, életkortól, lakóhelytől függetlenül, tartós, komoly, hosszútávú párkapcsolatot keresek. Őszinte, megbízható, tisztességes fiatalember vagyok. Jelenleg webmasterként tevékenykedek, különféle programokat készítek, blogokat vezetek. Szakirányú diplomával rendelkezem, a másik végzettségem kémia MSC.
Szeretném figyelmedbe ajánlani a társkereséssel kapcsolatos videókat tartalmazó playlistemet
https://www.youtube.com/watch?v=uegRE5YD5Cg&list=PLOptnFc qGUNDpequ6hIn9CPsg1XEVy4cR&index=1

05.19., 04:17-kor járt itt

3492 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Hogyan írja meg első társkereső üzenetét kiválasztottjának, mire figyeljen a levelezésük során, mik a társkeresés írott és íratlan szabályai a kommunikáció terén?

Tovább
Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább
Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább