Ede

Ede ID 229451

Nem: férfi

Születési idő: 1967. 08. hó

Lakhely: Fejér

Társkeresés célja: Barátság

Küllem: 190 cm, átlagos testalkat, barna szem

Csillagjegy: nem fontos

a puding próbája az evés
Szia Kedves Hölgy !
Nem kicsit „ciki” a helyzetünk, mert hát ugye nem gondoltuk hajdanában-danában, hogy valaha is így próbálkozunk a „halpiacon”.
Na de valamilyen okból mindketten itt vagyunk és hogy ki mit is szeretne pontosan, azt csak ő maga tudhatja, úgyis minden kiderül a „vallatásnál”.
Javaslom, ha már itt vagyunk, legyünk profik, csináljuk gördülékenyen és sérülésmentesen.
Benne vagy ?? akkor figyelj hogyan gondolom és hogyan szeretném ezt Veled .:
Ha már jól megnézegettük egymás képeit és némi fantáziát, esélyt látunk bármire is a látottak alapján, akkor javaslom a mielőbbi találkozót, mert szerintem az első alkalom semmiképpen nem randi, hanem egy „szakmai” találkozó, amolyan első szemle és még így is nem kicsit „zsákbamacska”, mert ugye sem a testet, sem a belső értékeket nem láthatjuk natúrban…
Egyikünk sem sértődhet meg azon sem, ha az első találkozón, a „ szia, de jó, hogy személyesen is megismerhetlek, üljünk be egy kávéra” kedves szavak helyett, csak annyit mondunk egymásnak, hogy „ köszönöm, hogy eljöttél, de én úgy gondolom, hogy mi most ne üljünk be sehová, csak kívánjunk szép napot egymásnak és távozzunk a tervezett tettek mezejéről...”, vagy valami ilyesmi.
Segíts, hogy mihamarabb találkozhassunk, hogy megtudhassuk van-e második, vagy akár több alkalomra is okunk, kedvünk, lehetőségünk.
Felesleges hosszú, mély, vagy csak akár felszínes locsifecsit folytatnunk, azt tegyük későbbre.
Nem érzem úgy, mint amikor fiatal bika voltam, hogy nagyon ráérnék, drágább lett mostanra az időm nekem is Neked is.
A név amivel itt „nyomulok” az az eredeti, nem fantázia név, tehát ez alapján is elérsz a kibertérben több módon is, de kérlek adj meg Te is elérhetőséget, hogy gyorsíthassuk teendőinket.
Szép napot ! Üdvözlettel : Ede (Csór)

09.28., 12:07-kor járt itt

214 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Hogyan írja meg első társkereső üzenetét kiválasztottjának, mire figyeljen a levelezésük során, mik a társkeresés írott és íratlan szabályai a kommunikáció terén?

Tovább
Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább