Csabertó Atesz

Csabertó Atesz ID 229943

Nem: férfi

Születési idő: 1989. 08. hó

Lakhely: Fejér

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 180 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy: nem fontos

Ahogyan eladják a nők az igazi Szerelmet a kényelemért és a gazdagságért, úgy színészi Boldogsággi tudatal próbálják replezni a valós Boldogtalanságukat, ezért is írom Itt
komoly kapcsolat annyi esély ,mint a föld alatt a pénz, csak érdek kapcsolat lehetséges, a külső az első,és az elő itélet,a belsö értékek meg le vannak irva,lehetőséget se kap az ember az ismerkedésre,pedig észre se veszik az emberek mit veszitenek,lehet épp az oruk előtt volt az igazi szerelmük,és hagyták el menni ,mert lehetöséget se adot az egyik fél a másiknak,hogy na ismerkedjünk, de akor minek vagyunk itt ezen az oldalon,ez kész vicc,itt nem a világgal van baj ,hanem az emberekkel,és a buta fel fogásukal ez 2020 így aztán tervez Családot vagy akár komoly kapcsolatot

10.10., 13:35-kor járt itt

220 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább
Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Minden társkereső szeretné magát vonzónak láttatni választottja előtt. Lehet-e szexepil a fogyatékosság, a súlyos betegség?

Tovább
Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Társkereső oldalaknak se szeri, se száma, de teljesen ingyenes társkereső oldal csak kevés van a piacon. Mi megtaláltuk Önnek a legjobbakat.

Tovább