Emese

Emese ID 230637

Nem:

Születési idő: 1962. 11. hó

Lakhely: Heves

Társkeresés célja: Barátság

Küllem: átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy: nem fontos

Nem arra kérlek, hogy csókolj meg, és ne is kérj bocsánatot tőlem, amikor azt gondolom, hogy tévedsz. Nem is fogom kérni, hogy ölelj meg, amikor a legnagyobb szükségem van rá. Nem kérem, hogy mondjátok, milyen szép vagyok, még ha hazugság is. Nem is kérlek, hogy hívj fel, hogy elmondd, hogy telt a napod, és azt sem, hogy hiányzol. Nem fogom kérni, hogy köszönj meg mindent, amit érted teszek, és nem is törődj velem, amikor a lelkem padlón van, és persze nem fogom kérni, hogy támogass a döntéseimben. Nem is foglak megkérni, hogy hallgass meg, amikor ezer történetem van, amit elmesélhetek neked. Nem kérlek semmire, még csak ne is légy mellettem örökké. Mert ha kérnem kell, többé nem akarom.

11.27., 15:58-kor járt itt

637 látogatója volt eddig

időszakosan olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább
Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Társkereső oldalaknak se szeri, se száma, de teljesen ingyenes társkereső oldal csak kevés van a piacon. Mi megtaláltuk Önnek a legjobbakat.

Tovább