Gigike

Gigike ID 233000

Nem:

Születési idő: 1973. 01. hó

Lakhely: Pest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 166 cm, molett testalkat, kék szem

Csillagjegy:   bak

Igaz társat keresnék aki komolyan gondolja és tesz is érte. Kedves embert keresek társamnak. Több mint 5éve váltam. Ténylegesen egyedül vagyok se gyerek se család. Se autó se ház. Házat bérelek és Augusztustól már nem egyedül. Egyszerű Nő vagyok. Játszmák nélkül, hülyités nem kell. Se cseléd, se sex partner nem leszek. Párkapcsolat kiépítése a cél. Vagyonőrként dolgozom!!!!
Kész főnyeremény vagyok!!!
Van egy benti cicám és ez nekem fontos!!! Nagyon szeretem az állatokat csak és kizárólag olyan Férfivel ismerkedem aki színtén imádja őket. Kedves, nyugodt!!
Elnézést foci, horgászat, autóverseny nem érdekel. Nem dohányzom és nagyon ritkán iszom alkoholt. És ez fordítva is igaz legyen. Ha ez így van jelentkezz kérlek. Nehéz eset vagyok!!! De azt tudom olyan vagyok amit kihozol belőlem. Amúgy nagyon vidám, szeretek hülyülni. Szeretnék valakit szeretni, imádni, bízni és felnézni rá.

09.27., 21:49-kor járt itt

5719 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább
Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Minden társkereső szeretné magát vonzónak láttatni választottja előtt. Lehet-e szexepil a fogyatékosság, a súlyos betegség?

Tovább
Mi a vonzó a nő számára?

Mi a vonzó a nő számára?

Milyen a vonzó férfi egy nő számára? Hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet? Egyáltalán, hogyan kell hatni a "gyengébbik nemre"?

Tovább