Elisabeth

Elisabeth ID 233633

Nem:

Születési idő: 1965. 09. hó

Lakhely: Somogy

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 171 cm, molett testalkat, barna szem

Csillagjegy:   szűz

Kérem a kedves társkeresőket, hogy vegyék figyelembe, szintén főiskolát vagy egyetemet végzett társat keresek. Email címes NEM REGISZTRÁLNAK nem válaszolok, jelentem spammer-ként.
Elvált, egyelőre Budapesten élő nő vagyok (vidékre költözöm családi házba, ha minden jól megy, még a tavasz végéig 2021-ben, - várhatóan Nagykanizsa környékére kertes családi házba és egy nagyon pici budapesti lakást fenn fogok tartani).
Szakmámat tekintve pénzügyi-műszaki külkereskedelmi közgazdász, angolos, orvosi-műszaki és egyéb fordítással is foglalkoztam, foglalkozom.
Felnőtt fiam már régóta házas, saját lakásukban élnek, két drága kicsi unokám van, a fiam és a menyem is diplomás emberek. Szépen élnek, örökre "szerződtek" és még templomban is esküdtek a polgári után. Keresztény vallásúban.
Értelmes, intelligens, érzékeny, az átlagnál műveltebb, a reál szakma mellett minden egyéb iránt is érdeklődő, versírás- és versfordítás, költészet, festészet, irodalom.
Mostanában sokat hallgatom Pap Gábor úr elődádásait, de van mit bepótolnom.
Levelezzünk itt, utána hívjuk fel telefonon egymást, beszélgessünk és végül találkozzunk, hogy ne raboljuk egymás idejét és hogy megtaláljuk egymást.
Mivel szüleim több mint 30 éves házasságban jóban-rosszban, megcsalás nélkül éltek együtt, részben vallásosak voltak (katolikus és református), így én is ezeket az erkölcsi elveket igyekszem követni.
Csak megjegyzem, hogy édesapám gazdatiszt, tejüzemvezető és villamosvezető volt (háborúban utász tizedes 4 évig), nagyon sok mindenhez értett, ahogy mamám is. Családi házban nőttem fel, természetes volt, hogy fát vágok, szenet lapátolok, betont keverek és kerítést építek apukámmal, tetőt javítok, így sok mindenhez értek gyakorlatban. Édesanyámékkal együtt - csinos, tiszta, szép szülők voltak - kertet műveltünk, ő virágokat ültett, gyümölcsfáink voltak, ástam, kapáltam, gyomláltam stb.
Ezek fontos dolgok, ezért is megyek vidékre kertes családi házba, nem bírom a lakótelepi bezártságot.
Ha viszont BP-i tartózkodáshoz vagy munkához egy picurka lakás kell, azt megveszem. Nagykanizsa környékén szándékozom majd dolgozni, rekreálódni szeretnék elsősorban minden tekintetben, sokat sétálni, aludni eleinte, lefogyni a régi súlyomra és úszni járni és gyógyvízbe.
Tehát nem azonnal fogok munkába állni, és más lehetőségeket is megnézem a munka terén, mint a szakmám.
Ha így jobb érdekel, várom leveledet tehát Nagykanizsáról vagy akár Budapestről vagy ha tudsz költözni, az ország egész területéről. Külföldivel is szívesen ismerkedem, szaknyelvem az angol, picit tudok németül.

02.27., 13:09-kor járt itt

323 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp azoknak, akik az internetes társkeresést nem veszik félvállról. Hogyan legyünk sikeresek a társkeresésben?

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább
Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább