Sanyi

Sanyi ID 235570

Nem: férfi

Születési idő: 1969. 05. hó

Lakhely: Pest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 176 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy:   bika

Szia Sanyinak hívnak . Komoly kapcsolatot keresek, akivel le élhetem az életem. Szeretetre szenvedélyre és boldogságra vágyom, tele romantikával. Nincs káros szenvedélyem a kávén kívül, azt is 12éve iszom. Szeretek futni biciklizni barkácsolni kirándulni főzni és enni is. stb. Van egy kislányom 12éves imádom. 53éves vagyok és 38 és 50-éves között keresem páromat. Kistarcsán lakom kertesházban családal. Szeretem ha látom ki ír. Fénykép nélküliek ne írjanak. Bocsánat nem válaszolok.
A személyes találkozásnak vagyok a híve. Csak azok írjanak kérem akik téleg komolyan gondolják. Nagyon sokan csak hitegetnek, ez csúnya dolog. Ha szimpátiát nézve, szeretem az átlagos, vagy karcsú nőket. De ezt nem hiszem hogy hiba lenne. Nincsenek nagy igényeim, de a környezetemre és magamra figyelek.

05.18., 19:16-kor járt itt

1886 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Miben változtak meg a párkeresési szokások az Internetes korszak beköszöntével? Mik a hátrányai, előnyei a Netes randizásnak, ismerkedésnek?

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább
Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább