András

András ID 236936

Nem: férfi

Születési idő: 1986. 04. hó

Lakhely: Baranya

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 170 cm

Csillagjegy: nem fontos

Kedves Látogató!
Olyan társat keresek az életben, akinek hozzám hasonlóan fontosak az igazi értékek, mint például az elfogadás, törődés, empátia, őszinteség és hűség. Bár sokan mondják ezt, de csak kevesen birtokolják, igénylik igazán. Fontosnak tartom, hogy mindent meg tudjunk és meg is akarjunk beszélni, és hogy az érzelmeket nagy lángon, intenzíven éljük meg, törődve egymással és a másik szeretet-nyelveivel, tiszta szívből. Nagyon vágyom már egy érzelmes, "szeretve és szeretve lenni" kapcsolatra, amit együtt építhetünk, megalapozva a közös jövőnk, minél több minőségi időt eltöltve együtt.
Annak reményében vagyok itt, hogy megismerek egy kedves, szívvel-lélekkel élő igazi Nőt, aki igaz szerelmet keres, vidám, érzelmes, normális, megbízható és készen is áll egy kapcsolatra, ismerkedésre. Ha kell, rugalmas és kompomisszumra is kész.
Számomra a legfontosabb az őszinte, szerethető belső lélek, a szeretet-igények és viszonzások, teljes odaadás és őszinteség. Úgy gondolom, ez az alapja egy kölcsönös és érzelmekben gazdag kapcsolatnak, melyben egymásért vagyunk.
Időm nagy részét a munka, kutatás, tanulás, és kreatív hobbik teszik ki, így otthon is feltalálom magam. Lételemem a humor és a mosoly, a cél- és megoldásorientált gondolkodás, és a manapság elhanyagolt Igaz Emebri Értékek, amikről már írtam. Igazi szeretet-bomba vagyok, szeretek beszélgetni, ismerkedni, és jókat nevetni. Rendkívül kitartó, tettre kész, túl normális családban nevelkedett, igazi bika Férfi vagyok, aki nem az egóval, hanem szeretettel hódít. Persze nem vagyok tökéletes, nekem is sok hibám van, de azokkal együtt kell elfogadni egymást.
Fontos: Nem bulizom, nem dohányzom, alkalmanként és keveset iszom, nincs gyermekem és hogy szeretnék-e majd, az leendő páromtól is függ (nyitott vagyok mindenre). Ami a legfontosabb, hogy egy életre keresek igaz és hű társat, aki nem veti meg a családot sem.
Habár képtelenség bemutatni önnön valónk egy pár mondatban, remélem a lényeget sikerült megragadnom és örömmel beszélgetnél, leveleznél.
Éljünk a lehetőséggel, egy szebb és boldogabb jövőért! Párban szép az élet!
Szép, mosolygós, vidám napot kívánok!
András

09.22., 22:12-kor járt itt

410 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp azoknak, akik az internetes társkeresést nem veszik félvállról. Hogyan legyünk sikeresek a társkeresésben?

Tovább
Magányos vagy? Így küzdj ellene

Magányos vagy? Így küzdj ellene

Sajnos minden életszakaszban bekövetkezhet, hogy magányosnak érezzük magunkat. Mit tegyünk ellene? Néhány jól bevált ötlettel sietünk az Ön segítségére.

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább