Mézi Zsolt

Mézi Zsolt ID 237152

Nem: férfi

Születési idő: 1977. 10. hó

Lakhely: Békés

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 174 cm, átlagos testalkat, barna szem

Csillagjegy:   mérleg

Keres meg ismerj meg és döntsd el te magad hogy milyen vagyok . Én mindig is a személyes találkozás híve voltam vagyok, mert kép és leírás alapján nem lehet megítélni a másikat. Ha írtok én szívesen válaszolok, és nem zárkózok el a választól. A másik fél érzése is fontos a számomra. Elvált férfi vagyok olyan partnert keresek aki komoly kapcsolatot szeretne. Szeretek kirándulni a természetben sétálni a hegyekben túrázni és horgászni. Megbízom a partneremben nem vagyok féltékeny típus. Csak annyit várok el hogy szeretettet kapjak és én azt nyújtom viszonzásul. Család centrikus vagyok szeretem a gyerekeket szeretek velük játszani és foglalkozni.

04.21., 07:06-kor járt itt

54 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Kinél van a kezdeményezés?

Kinél van a kezdeményezés?

Változnak a nemi szerepek? Pszichológusunk válaszol arra a kérdésre, hogy a társkeresésben lehetnek-e a hölgyek is kezdeményezők?

Tovább
Mi a vonzó a nő számára?

Mi a vonzó a nő számára?

Milyen a vonzó férfi egy nő számára? Hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet? Egyáltalán, hogyan kell hatni a "gyengébbik nemre"?

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább