Judit

Judit ID 238508

Nem:

Születési idő: 1983. 07. hó

Lakhely: Baranya

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 165 cm

Csillagjegy: nem fontos

Dunaszekcsőn, Baranya - Tolna - Bács-Kiskun megyék határán élek. Természet- és állatbarát vagyok, a vízpart különösen sokat jelent számomra: a Duna partján, egy padon ülve mindig feltöltődöm, megnyugszom. Szeretek csak ülni egy padon és nézni a vizet, a szemközti oldal fáit, hallgatni a természet hangjait.
Az emberekkel közvetlen és nyílt vagyok, könnyen barátkozom. Érzelmes, hűséges és egyenes vagyok, a hozzám közel állókkal szeretek mindent kibeszélni magamból, és arra vágyom, hogy ez viszont is így legyen. Ha szeretek, nagyon szeretek, nem viselem el a felszínességet.
Zenehallgatás nélkül egy napom se telik el, szép időben gyakran sétálok fényképezőgéppel a kezemben, nagy örömömre vannak a versek és a családommal, macskáimmal töltött idő. Kevés barátom van, de őket próbálom egy életen át megőrizni.
Nem dohányzom, és a dohányfüstöt a környezetemben sem tűröm el.
Dunaszekcső maximum 60 km-es sugarában keresek társat, mert nem szeretnék túl távolra kerülni se a családomtól, se a Duna-menti tájtól.

07.27., 19:47-kor járt itt

697 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Változnak a nemi szerepek. Az ismerkedés, az első találkozás során már nemcsak a férfiak kezdeményeznek. Jó ez nekünk? Nézzünk a mélyére!

Tovább
Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább
Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább