Gyöngyösi Anna

Gyöngyösi Anna ID 239251

Nem:

Születési idő: 1968. 08. hó

Lakhely: Baranya

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 170 cm, sportos testalkat, kék szem

Csillagjegy: nem fontos

Sziasztok 52 éves vagyok Pécsen élek. Korban hozzám illő férfival ismerkednék azaz, 52 től 57 éves korig komoly kapcsolatot keresek csakis olyan írjon aki szintén komoly hát kapcsolatot keres. Káros szenvedélyem nincsen, nem iszom nem dohányzom. Szeretem a természetet szeretem az állatokat úgy érzem 52 éves létemre elég jól tartom magam szeretem az állatokat tehát van egy kiskutyám így csakis olyan írjon nekem aki szintén szereti az állatokat szociális gondozó és ápoló ként dolgozom. Nem baj ha te esetleg dohányzol de csakis mértékkel alkoholt is nagyon nagyon ritkán mivel én nem szeretem ha egy férfi alkoholizál tehát alkalmanként. Mivel én 170 cm magas vagyok ezért szeretném ha a partnerem magasabb lenne nálam mivel szeretek magassarkút hordani mindig alkalomhoz illően öltözködöm. Röviden ennyit magamról ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését nyugodtan keressen meg és írjon

1 hónapja járt itt

258 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább
Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább