Még nem töltöttem fel fényképet!

Laci ID 240117

Nem: férfi

Születési idő: 1991. 03. hó

Lakhely: Veszprém

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 170 cm, barna szem

Csillagjegy:   halak

Üdvözöllek kedves hölgy.
Kérlek ne lépj tovább, mert hosszúnak találod az adatlapomat. Olvasd végig, lehet, hogy megéri!?
Mit is írhatok magamról? Csak azt írom amit magamról gondolok, de az a lényeg amit Te gondolsz rólam.
Azért vagyok itt, mint gondolom mindenki más is, hogy megtaláljam a páromat egy 20-42 év közötti lány vagy hölgy személyében, aki hozzám hasonlóan kíváncsi természetű, nyitott, szeret új dolgokat kipróbálni.
Komoly párkapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Remélem itt rá találok, rám talál a szerelem! Keresem azt a nőt akit szerethetek és ezt viszonozni is szeretné.
Érezni fogod, hogy fontos vagy nekem, mert nem egyszerűen a szeretőm vagy a partnerem vagy! Mikor átadod magad nekem a végső szükségletemmé válsz, és a végső szükségleteddé válok. Így mindig óvlak téged, vigyázok rád.
Kereslek, ha nem csak BP-en tudod elképzelni az életedet…
Ha komoly társaságot és odafigyelést keresel…
Ha úgy érzed eddig nem értettek meg a kapcsolatodban.
Fontos megemlíteni! Ha meg akarsz ismerni, tudnod kell gyűlölöm a hazudozást, én sem teszem! Te se tedd! Fontos a bizalom, a tisztelet, az őszinteség és a megnyílás a másik felé. Őszinteség nélkül nincs bizalom sem, ami nélkül meg tisztelet. Az egyikből jön a másik. Amennyiben nincs őszinteség, akkor bizony a bizalom sem jöhet létre, ami azzal jár, ha nem tudsz megbízni a partneredben akkor tisztelni sem tudod.
Mind az érzelmi, mind pedig az értelmi intelligenciám a helyén van. Olyan nőt keresek, akivel rengeteget lehet nevetni, akivel tudok beszélgetni, meg tudok beszélni vele mindent. Akivel nemcsak egy párt alkotunk, hanem, ha kell egymás lelki támaszai is lehetünk!
Keresett partnerrel kapcsolatban nem szeretnék senkit sem be skatulyázni, hogy ki számomra az ideális partner. Azért sem, mert nincsen kimondott nő ideálom, mert a legkülönfélébb nőkben meglátom, amitől Ő szexi és kívánatos lesz számomra.
Ne feszélyezzen, ha nem vagy már 18 éves és 50 kg. Én az idősebb korosztályt, és a teltebb, molett nőket is szeretem. Az sem baj, ha BBW vagy SSBBW alkatú vagy.

09.15., 23:01-kor járt itt

77 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább
Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Miben változtak meg a párkeresési szokások az Internetes korszak beköszöntével? Mik a hátrányai, előnyei a Netes randizásnak, ismerkedésnek?

Tovább
Magányos vagy? Így küzdj ellene

Magányos vagy? Így küzdj ellene

Sajnos minden életszakaszban bekövetkezhet, hogy magányosnak érezzük magunkat. Mit tegyünk ellene? Néhány jól bevált ötlettel sietünk az Ön segítségére.

Tovább