berdojudit

berdojudit ID 241702

Nem:

Születési idő: 1981.09.23.

Lakhely: Veszprém

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 165 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy:   szűz

Sziasztok kétgyermekes anyuka vagyok és komoly kapcsolatot keresek és egyben kiegyensúlyozott kapcsolatot keresek és egy szerető társat keresek aki elfogadja a gyerekeimet velem együtt és mindent megad amit csak tud és úgy szeret engem ahogy vagyok és úgy ölel engem mint soha senkit a világon és a fiúk helyesek szexisek sarmosak csinosak magasak kekszemuek stb és én tudom hogy nem vagyok szép de enis megerdemlem a boldogságot szerintem és aki őszintén szeret engem és soha nem hagy el mert én nagyon sokat kihasználtak megcsaltak kijacotak kihasználtak megcsaltak kijacotak engem és még soha nem voltam boldog igazán senkivel sem és én több mint hateve keresem a párom aki elfogadja a gyerekeimet velem együtt és úgy szeret engem ahogy vagyok és mindent szeret amit enis szeretek pl táncolni lambadazni balatonra menni diszkóba színházba járni moziba menni falunapra menni stb és soha nem hagy el örökre együtt leszünk és már nekem elegem van a sok magánybol és boldog szeretnék lenni végre pusz

09.14., 13:01-kor járt itt

120 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Kinél van a kezdeményezés?

Kinél van a kezdeményezés?

Változnak a nemi szerepek? Pszichológusunk válaszol arra a kérdésre, hogy a társkeresésben lehetnek-e a hölgyek is kezdeményezők?

Tovább
Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Gyakran vetődik fel a kérdés: számít-e a korkülönbség egy párkapcsolatban? Vagy a szerelem nem ismeri az életkori határokat (sem)?

Tovább
Magányos vagy? Így küzdj ellene

Magányos vagy? Így küzdj ellene

Sajnos minden életszakaszban bekövetkezhet, hogy magányosnak érezzük magunkat. Mit tegyünk ellene? Néhány jól bevált ötlettel sietünk az Ön segítségére.

Tovább