Erika

Erika ID 241980

Nem:

Születési idő: 1969. 04. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 160 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy:   bika

Üdvözöllek!
Mosolygós, vidám természetű vagyok, némi fiús "beütéssel".
Hobbim a fotózás, ezenkívül szeretek sétálni, kirándulni, barátokkal találkozni. Kedvelem a jó filmeket, színházat, éttermeket.
Önálló, gyakorlatias típus vagyok, tudok nokedlit készíteni, bár a főzés nem köt le, kapcsol ki, ritkán is teszem. Zenében mindenevő vagyok. Hagyományosabban szocializálódtam , bőven fűszerezve modern, haladó gondolatokkal. Szeretem ha a férfi kezdeményez, majd ezt követően kerül egyensúlyba az érdeklődés, ismerkedés. Korban nagyjából hozzám illő partnert képzelek el. Ez kb.40- 52 év közöttit jelent, fiatalosabb, magára igényes megjelenéssel. (mínusz pár év még belefér)
Tartalmas, hosszútávú kapcsolat kialakítása az elképzelésem. Ennyiből sikerült felkelteni az érdeklődésed, kérlek jelezd egy üzenet formájában. Köszönöm.
Erika

11.24., 16:49-kor járt itt

1085 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp azoknak, akik az internetes társkeresést nem veszik félvállról. Hogyan legyünk sikeresek a társkeresésben?

Tovább
Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább