Kati

Kati ID 242586

Nem:

Születési idő: 1963. 07. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 165 cm, átlagos testalkat

Csillagjegy:   rák

31 év házasság után 11.éve vagyok özvegy. Van 3 lányom és 3 unokám. Nem velem élnek. Komoly tartós kapcsolatot szeretnék találni. Egy Társat akivel együtt lehetek hétköznap, és az ünnepnapokon is. Aki tud szeretni, és eltudja fogadni, ha őt is szeretik. Ne sajnáljon ölelést adni és kapni. Akivel jókat lehet beszélgetni nagyokat sétálni kézenfogva. Összebújva tévézni. Szeretem az együtt főzős estéket. A szabadban grillezést. Szeretem a természetet, vízpartot. A nyár a kedvenc
évszakom. A legszebb ünnep a Karácsony, ha azt egy szerethető, és viszont szerető társsal
oszthatod meg a családdal együtt. Stb. Korban hozzám illő Társat szeretnék. Táv kapcsolatot és csak szex kapcsolatot nem szeretnék.!!!
" A szívünk mélyén életszövetségre vágyunk, társra, akivel hazaérkezünk egymásban. Mégsem hisszük, el, hogy jár nekünk a jobb, a több, hogy igenis állhatunk az első helyen valaki más életében, lehetünk Egyetlenek
Müller Péter"
"Kis vonzalmacskák, szerelmecskék jól megférnek egymás mellett is.
*Kettőt, hármat is lehet*"szeretni", egyszerre. De abban a pillanatban, amikor felszínre tör lelkünk mélyvalósága, vele robban ki, mint a forró ősmagmából a láva, a lehazudhatatlan felismerés: hogy társunk csak egy van.
Egyetlen másik felünk van."
(Müller Péter: Varázskő) ❤
Ui. *Szerintem csak eggyet lehet szeretni!!!

05.19., 10:27-kor járt itt

5478 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább
Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp azoknak, akik az internetes társkeresést nem veszik félvállról. Hogyan legyünk sikeresek a társkeresésben?

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább