Balázs

Balázs ID 245162

Nem: férfi

Születési idő: 1975. 03. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 185 cm, átlagos testalkat, barna szem

Csillagjegy:   halak

Kommunikatív, értelmes, érdeklődő, nyitott gondolkodású lányt keresek tartós kapcsolat kialakítása céljából. Imádok kirándulni, beszélgetni szinte bármilyen témáról, természetfotózni, városi fényeket fotózni és énekelni. Fordítóként, angol nyelvi lektorként tevékenykedem 22 éves korom óta. Bölcsész végzettségű vagyok (angol szak). Romantikus emberként ismernek, aki számára a pénz nem cél, csak eszköz. Budán lakom, a II. kerületben, de szívesen ismerkednék vidéki lánnyal is. Kettős állampolgár vagyok (osztrák-magyar). A személyes találkozás varázsában hiszek. Szeretettel várom mielőbbi jelentkezésedet.

01.17., 07:48-kor járt itt

19 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább
Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Minden társkereső szeretné magát vonzónak láttatni választottja előtt. Lehet-e szexepil a fogyatékosság, a súlyos betegség?

Tovább