Henrik1986

Henrik1986 ID 245183

Nem: férfi

Születési idő: 1986. 05. hó

Lakhely: Nógrád

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 177 cm, mackós testalkat, kék szem

Csillagjegy:   bika

Átlagos férfi vagyok. Átlagos tervekkel, álmokkal, vágyakkal. Aki lottó nyertest és világutazást, vagy minden hétvégén hegymászást tervez, az nem engem keres. A múltamban volt már komoly kapcsolatom, sokba került mind egzisztenciálisan, mind bizalmi szempontból, mostanra talpra álltam. Nem fogok hazudni, de ezt fordítva is elvárom. Érettségim és két jó szakmám van, jártam főiskolára, de nem fejeztem be. Nincs gyerekem és nem is tudom szeretnék-e vagy sem (inkább magamról nem tudom, alkalmas vagyok-e szülőnek). Szeretek vezetni, szívesen elmegyek moziba, étterembe, nyaranta gombázni az erdőbe vagy megnézni egy szép helyet. Viszont nem minden hétvégén, sokat dolgozom és igen, jó ha néha csak egy jó filmet élvezek a kényelmes fotelben. Nem én fogom a fékezhetetlen izgalmat elhozni senki életébe, de vagyok az a szikla, amely a legnagyobb viharok után is a helyén marad.

01.14., 21:55-kor járt itt

11 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Társkereső oldalaknak se szeri, se száma, de teljesen ingyenes társkereső oldal csak kevés van a piacon. Mi megtaláltuk Önnek a legjobbakat.

Tovább
Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább