Laranyi

Laranyi ID 247888

Nem: férfi

Születési idő: 1980. 04. hó

Lakhely: Baranya

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 171 cm, átlagos testalkat, zöld szem

Csillagjegy: nem fontos

Szia! Az üzleti életben meglepően magabiztos és határozott vagyok, de mikor a magánéletemről van szó, akkor szerintem a bizonytalanságot rólam nevezték el. Ennek van oka amiért ez a bizonytalanság ki alakult természetesen mint minden ember én dolgozom rajta, hogy ez ne így legyen. De mint minden ember én is szeretem a társaságot és az intelligens beszélgetéseket. Szeretem mikor egy embernek meg van a saját véleménye a világról és tisztában van azzal, hogy amiért esetleg nem értünk egyet attól még nem kell utálni egymást. Röviden ennyit írok magamról. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed írj nyugodtan. Köszönöm, hogy végig olvastad, legyen szép napod.

11.29., 08:40-kor járt itt

604 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Magányos vagy? Így küzdj ellene

Magányos vagy? Így küzdj ellene

Sajnos minden életszakaszban bekövetkezhet, hogy magányosnak érezzük magunkat. Mit tegyünk ellene? Néhány jól bevált ötlettel sietünk az Ön segítségére.

Tovább
Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Minden társkereső szeretné magát vonzónak láttatni választottja előtt. Lehet-e szexepil a fogyatékosság, a súlyos betegség?

Tovább