Lizi

Lizi ID 248140

Nem:

Születési idő: 1971. 12. hó

Lakhely: Győr-Moson-Sopron

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 163 cm, molett testalkat, barna szem

Csillagjegy:   bak

Igazából nincsenek már elvárásaim senki felé. Élem az életem, teszem a dolgom. Ha jössz, akkor fogadlak, örülök neked, lépkedek veled. Ha mész, akkor nem könnyezem, könnyen engedlek. Már nem nagy ügy. Rájöttem, hogy minden egyes perc ajándék. Szomorkodni nem fogok, főleg olyan miatt nem, aki gond nélkül lép tovább. Én is ezt teszem. Megtanulom a leckém, levonom a következtetést és hátra sem nézek többet. Megyek előre mosolyogva a saját utamon. Mert pontosan tudom, hogy van a világban egy ember, aki nekem rendeltetett. Aki ugyanolyan értékrenddel bír mint én, akit talán most épp ugyanúgy szivat az élet, mint engem. És aki pontosan tudja, hogy én is létezem. Már csak a megfelelő időpont szükséges, hogy mi ketten összetalálkozzunk.

06.25., 15:17-kor járt itt

2292 látogatója volt eddig

időszakosan olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Hogyan írja meg első társkereső üzenetét kiválasztottjának, mire figyeljen a levelezésük során, mik a társkeresés írott és íratlan szabályai a kommunikáció terén?

Tovább
Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább