Péter79

Péter79 ID 248174

Nem: férfi

Születési idő: 1979. 03. hó

Lakhely: Győr-Moson-Sopron

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 180 cm, átlagos testalkat, barna szem

Csillagjegy:   halak

ÚTITÁRSAMAT KERESEM AZ ÉLET HULLÁMVASÚTJÁHOZ!:) HA NEM REGISZTRÁLT TAG SZERETNÉ FELVENNI A KAPCSOLATOT ELÉRHETŐSÉGET KÜLDJÖN!!!!! HOL KÉSLEKEDIK AKIT NEKEM SZÁNT A SORS????:) PEDIG AZT MONDJÁK AKIT NEKÜNK SZÁNTAK AKÁR MÉG AZ ÖRDÖG IS ELÉNK TOLJA TALICSKÁN!:))) LEHET KITÖRÖTT A KEREKE!:))) "KEDVES LUCIFER,HA EZT OLVASOD ÉS ESETLEG CSAK A TALICSKA HIÁNYZIK,HOGY IDE TOLD ELÉM A PÁROM EBBEN TUDOK SEGÍTENI!!!!:)))) Sziasztok! Egy kedves átlagos fiúnak vallom magam aki ebben a rohanó világban egy biztos pontot szeretne egy társat hisz egymaga az ember mit sem ér! Kéz a kézben minden akadály parányibbnak tűnik! Ha te is így gondolod írj bátran! Az élet egy sírig tartó keringő csak nem mindegy kivel táncolod végig!!!! Még annyit magamról imádok vezetni szeretek kirándulni a város zaját magam mögött hagyni káros szenvedélyem nincs!Ennyit előjáróban és a többi majd úgy is kiderül,ha megismersz !! Szeretnék szeretni és szeretve lenni ez a legnagyobb vágyam ami bárminél előbbre való az életben!!!! EGY OLYAN VALAKIT KERESEK AKI,HA PROBLÉMA ADÓDIK NEM ENGEDI EL A KEZEM INKÁBB ERŐSEBBEN SZORÍTJA!!!! MANAPSÁG NEM JAVÍTANAK INKÁBB ELDOBNAK ÉS ÚJAT KERESNEK!!!

09.29., 01:03-kor járt itt

517 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Minden társkereső szeretné magát vonzónak láttatni választottja előtt. Lehet-e szexepil a fogyatékosság, a súlyos betegség?

Tovább
Barátság, szerelem – létezik barátság nő és férfi között?

Barátság, szerelem – létezik barátság nő és férfi között?

Pszichológusunk arra keresi a választ, hogy lehet-e egy férfi és egy nő között pusztán csak barátság?

Tovább