Richárd

Richárd ID 248532

Nem: férfi

Születési idő: 1979. 12. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 169 cm, sportos testalkat, szürke szem

Csillagjegy:   nyilas

Jobb napokat...ha jól tévedek ide valami nagyon átlagos, és könnyen továbbgördíthető maszlagot kellene körmölni. Ehh', na az nem fog menni, a gondolattól kihullik a maradék hajam, és égnek áll még a tenyeremen is a szőr, mert bizony még ott is van, valahol megakadtam az evolúció során az egyedfejlődésben.
Akkor pár konkrétum rólam, hogy tudd mit gondolok és elkerüljük már az elején a nézeteltéréseket, meghátna' azért lenne a bemutatkozó, hogy írjuk le pár sorban magunkat.
A stílusom már az elején szembeötlő lehet, nem vagyok a szokásos, átlagos mézes-mázas, körbe kertelős, aranyos bemutatkozós pali. Ennek számtalan oka van, nézzük a legrelevánsabbat, ez pedig nem más mint az, hogy nem óhajtom megjátszani magam. Mindenki a legjobb énjét mutatja, hát én a közepesen rosszat, vagyis azt, amilyen a hétköznapokban vagyok. No, ha ezzel a mentalitással és stílussal tudsz azonosulni, akkor a beszélgetés nem fog vakvágányra futni már az elején.
Ha ezzel a teátralitást mellőző stílussal meg tudsz barátkozni, akkor jó beszélgetőpartner lehetek, és akkor gördítsük előre azokat a témákat, amiktől rendszerint az elején vigyorgok, majd belül vicsorgok, ami a későbbiekben az arcvonásaimnál is manifesztálódni látszik, ez pedig az oly méltán népszerű politika. Nem kell, és nem is akarok beszélgetni erről, szó szerint elkap a vérszomj, amikor valaki ezt...ha nem is felhozza...de győzködni akar ennek a témának a megbeszélési fontosságáról.
Az ezotérikus beállítottság nálam totális mértékben el van taposva, olyan stabilan állok a földön, mint amilyen szinten negligálom a politikát. Továbbá a művészet és irodalom, történelem nem áll az érdeklődésem középpontjában, néha egy szem savanyú cukrot többre értékelek, mint ezeket a témákat.
De...joggal merülhet fel a kérdés benned...milyen dolgok érdekelnek? Pszichológia, önismeret, egészség, tudomány, technika, autók (milyen meglepő...), lényegében nagyon sok minden, amit ki lehet fejteni, és esetleg konkrét narratívát lehet facsarni belőle. Ehhez persze befogadó fél is kell, nem csak az, hogy én pofázzak.
Néhány szó, a teljesség igénye nélkül. Nincsen gyerekem...és bingó...nem is akarok. Ha te sem akarsz, akkor megmagyarázni nem kell (érted), ha pedig van (vagy szeretnél), akkor úgysem fogadod el ezt a döntést. Igen, jól értelmezed, szerencsés lenne, ha neked sem volna. A legmélyebb tisztelettel írom ezt, nem akarok lenni senkinek sem a pótapukája lenni, ezt megértheted. Házas sem voltam, és bizony nem is leszek, ez nem azt jelenti, hogy nem voltam párkapcsolatban.
Láthatod, hogy a kommunikáció nálam az első helyen áll, szeretek beszélgetni, lehetőség szerint értelmes dolgokról, persze kicsit csipkelődő, de nem sértő stílusban...ehhez partner is kell...aki nem vágja be a durcát az első olyan mondatra. Ha meg igen, akkor így jártunk, nem játszom meg magam senki előtt, tök felesleges köröket futni a selymes stílussal.
A mozgás és sport hetente egyszer helyet foglal az életemben, amikor éppen ki tudok kászálódni a betegágyból, aztán az árnyékszékről.
A fentiekből következik, hogy a cigaretta az elsődleges forrása az utálatomnak, ezt néha, felváltva előzi meg az alkohol. Szívből utálom mind a kettőt, a vape nem zavar, sőt...kifejezetten szeretem, de nem használom. DL + heisenberg nagyon tuti.
Utazni nem nagyon szeretek, az általános elfoglaltság a szabadidőmben, amikor örülök, hogy lyuk van az alfaromon és nem esek bele, a következőkből áll:
-olvasok (ami az érdeklődési körömnek megfelelő)
-barátaimmal vagyok
-olyan programokra megyek, amik érdekelnek
-esetleg kirándulok
A közösségi média piszok messze áll tőlem, refluxot kapok ezektől, értsd jól...nem lógok ezeken az oldalakon.
Ha ezek után még úgy érzed, hogy megbarátkoznál ezzel az irritáló stílussal, és veszed a bátorságot, hogy beszélgessünk, akkor hajrá...de mint láthatod most is, én szóltam előre, magadra vess.
Lábjegyzet: a hármas, bonyolult, önállótlan, gyerekes (van utódod) kapcsolatokat mellőzöm, szíveskedjél te is így tenni, és ezt tartsuk tiszteletben egymás iránt. Így korrekt. Lehet ez őszinte bemutatkozó, de nem vagyok sem társfüggő, sem mindenáron barátkozó, főleg nem ömlengő. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy egyedül élek.
Köszönöm a megtisztelő figyelmedet, további szép...mindegy mit, amit éppen csináltál.

06.24., 21:15-kor járt itt

44 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább
Barátság, szerelem – létezik barátság nő és férfi között?

Barátság, szerelem – létezik barátság nő és férfi között?

Pszichológusunk arra keresi a választ, hogy lehet-e egy férfi és egy nő között pusztán csak barátság?

Tovább
Mi a vonzó a nő számára?

Mi a vonzó a nő számára?

Milyen a vonzó férfi egy nő számára? Hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet? Egyáltalán, hogyan kell hatni a "gyengébbik nemre"?

Tovább