Attila

Attila ID 249438

Nem: férfi

Születési idő: 1978. 03. hó

Lakhely: Pest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 174 cm, mackós testalkat, zöld szem

Csillagjegy:   halak

Szia!
Ha van kedved egy jó beszélgetéshez, komolyan gondolod az ismerkedést, akkor várom leveled! :) MINDENKINEK VÁLASZOLOK !!
Néhány dolog velem kapcsolatban:
Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, spontán, rugalmas vagyok. Szeretek vidám lenni és sokat nevetni, nevettetni. Különösebb hobbim nincs. Romantikus, álmodozó típus vagyok. Kaptam már néhány erős pofont amire nem szolgáltam rá, de ilyen az élet... Nyilván nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék. Nehéz dolog ez az élet nevű játék, jó lenne már egyszer egy dupla hatost dobni... :) Egyébként nincsenek nagy elvárásaim, legyél kedves, empatikus, humoros, és ami nem hátrány, egy kicsit bolond! :)) Ami még lényeges, hogy én leginkább beszélni szeretek, sokkal közvetlenebb mint írkálni... Remélem akad még komoly nő, akinek ez nem probléma. :)
Üdv. Attila
Némi tapasztalat után :
Könyörgöm, miért csak a bolondok találnak meg??? :D Komolytalan, fura nőkkel van tele ez az oldal...és én valahogy sorra megtalálom őket... Kérlek, te aki olvasod mondd azt, hogy nem ilyen vagy ... :)) Ha így van írj, ments ki innen!! Hálás leszek amíg élek! :D :D

08.13., 02:42-kor járt itt

272 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Gyakran vetődik fel a kérdés: számít-e a korkülönbség egy párkapcsolatban? Vagy a szerelem nem ismeri az életkori határokat (sem)?

Tovább
Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább
Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Társkereső oldalaknak se szeri, se száma, de teljesen ingyenes társkereső oldal csak kevés van a piacon. Mi megtaláltuk Önnek a legjobbakat.

Tovább