Zsuzsa959

Zsuzsa959 ID 249641

Nem:

Születési idő: 1959. 10. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 165 cm, kék szem

Csillagjegy:   mérleg

Sziasztok Zsuzsa vagyok. A gyerekeim már felnőttek, külön élik az életüket. Mivel egyedűl vagyok, mostmár, énis szeretném élni a saját életemet. Őszintén szeretnék ismerkedni. Keresem a társamat, kölcsönös szinpátia esetén,komoly kapcsolatot kialakitani, akivel szeretetben tudnánk élni. Számomra a legfontosabb dolog, kölcsönösen tisztelni a másikat, elfogadni egymást olyannak amilyen, és feltétel nélkül szeretetni egymást. Legyen öszinte, hűséges, megbízható,és szavahihető. Én is ilyen vagyok. Jó ha van humora,sportos és zene kedvelő. Szeretem ha, egy férfi romantikus, érzéki és merje kimutatni mind ezt. De mellette maradjon meg igazi férfinak, és most nem kimondottan a (szexre) értem. Mind ezt tudnám nyújtani énis,mert ez vagyok én. Ha magadra ismertél és megtetszetem neked, akkor írj rám, hogy tudjunk ismerkedni. Alkalmi kapcsolatok kizárva. Sok sikert kívánok mindenkinek. Üdv. Zsuzsa.

11.30.napon járt itt

3339 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp azoknak, akik az internetes társkeresést nem veszik félvállról. Hogyan legyünk sikeresek a társkeresésben?

Tovább
Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább
Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Valóban létezik teljesen ingyenes társkereső oldal? Segítünk Önnek megtalálni az ideálisat, olyat, ahol nincs díjfizetés!

Tovább