Péter

Péter ID 250534

Nem: férfi

Születési idő: 1975. 03. hó

Lakhely: Békés

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 182 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy:   halak

Szia Kedves Látogató!
Vidám természetű, őszinte, komoly gondolkodású ám de humoros férfi vagyok ki egy tartalmas, egymás tiszteletén és szeretetén alapuló kapcsolatot keres. Kimondottan hosszú távú kapcsolatot szeretnék kialakitani.
Szeretem a kirándulásokat, a mozgást, a tartalmas beszélgetéseket és még sok mindent írhatnék de azt gondolom az írás megindít valamit de a személyes találkozás dönt, ad tartalmat a bemutatkozásnak és derül ki hogy létezik e szikra ami összeköthet bennünket és amiből felépithetjük a kapcsolatunkat.
Valós ismerkedés és találkozás céljából regisztráltam. Őrülök hogy elolvastad bemutakozásomat és ha szimpatikusnak találsz várom leveled.

1 hónapja járt itt

52 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább
Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Miben változtak meg a párkeresési szokások az Internetes korszak beköszöntével? Mik a hátrányai, előnyei a Netes randizásnak, ismerkedésnek?

Tovább
Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp azoknak, akik az internetes társkeresést nem veszik félvállról. Hogyan legyünk sikeresek a társkeresésben?

Tovább