Józsi

Józsi ID 250547

Nem: férfi

Születési idő: 1950. 07. hó

Lakhely: Bács-Kiskun

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 174 cm, átlagos testalkat, zöld szem

Csillagjegy: nem fontos

Üdvözlök mindenkit szeretettel.
Józsi vagyok, most jöttem haza Kiskunhalasra, közel negyven után. Eladtam a házam Almásfüzitőn, és Halason vettem, egy másikat. Sok vele a munka. A fiammal ketten csináljuk, bár, ö, csak napi: 2-3- órát tud itt lenni.. De azért haladunk. Ha kész lesz, VELED!! szeretném itt az életet. Sok séta. Kézen fogva.. A legintimebb dolog, a főzés: kettesben. Szeretek utazni, de már csak itthon. 72 éves vagyok, füst, és alkohol mentes.. Ebben a korban ritkább a szex, de ha igen.. kérlek, ne akkor fájjon a fejed. Sosem keverem az erőt az erőszakkal. Kis megszakításokkal immár 17 éve élek egyedül. Itthon, szeretném ezt veled. Mit írhatnék most még magamról? Nincsenek titkaim.. Kérdezz, és biztosan lesz válasz.

1 hónapja járt itt

108 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Gyakran vetődik fel a kérdés: számít-e a korkülönbség egy párkapcsolatban? Vagy a szerelem nem ismeri az életkori határokat (sem)?

Tovább
Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább
Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább