Gyula

Gyula ID 250588

Nem: férfi

Születési idő: 1974. 11. hó

Lakhely: Fejér

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 186 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy:   nyilas

Gyula vagyok azért regisztráltam erre az oldalra, hogy meg találjam életem párját. Székesfehérvár környékén komoly társam keresem. Kedvenc kikapcsolódásom az élményben fürdőzés. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. Az őszinteség és a hűség a legfontosabb számomra. Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre. Nincsenek nagy elvárásaim csak tudd az életben mit szeretnél. Nagyon sok mindent írhatnék még ide, azonban nem teszem, helyette inkább ismerj meg. A humor kitölti napjaimat. Káros szenvedélyektől mentes, pozitív gondolkodású, természetet, utazást, állatokat kedvelő, türelmes ember vagyok. Szeretem a zenét, az utazást, a társaságot, a baráti összejöveteleket, de a csendes sétákat is. Tartós komoly kapcsolatot keresek. Sajnos nem vagyok a szavak embere, én a tettek emberének tartom magam. Jó fej vagyok, néha vicces, de nem mindig. Keresem a komoly párkapcsolatomhoz a másik felemet. Nagyon közvetlen és nagyon őszinte. Furcsa vagyok a magam módján, szeretek viccelődni ha olyan a helyzet, de nem viszem túlzásba.

09.27., 15:13-kor járt itt

214 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Mi a vonzó a nő számára?

Mi a vonzó a nő számára?

Milyen a vonzó férfi egy nő számára? Hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet? Egyáltalán, hogyan kell hatni a "gyengébbik nemre"?

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább
Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább