Paizs Jani

Paizs Jani ID 251606

Nem: férfi

Születési idő: 1987. 04. hó

Lakhely: Pest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 173 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy:   kos

Olyan nőt keresek, aki szintén szeretne a közeljövőben családot alapítani, aki nem mozgalmas, bulizós életre vágyik, hanem egy otthonülős, filmnézős, összebújós szombat este is tökéletesen boldoggá teszi. Persze nem úgy értem, hogy soha ne járjunk el sehova, szeretek időnként barátokkal találkozni, vagy pl. snookerezni, elautózni a rokonokhoz, kirándulni NÉHANAPJÁN : ) Egyszerű srác vagyok, próbálom a humoros oldalát nézni a dolgoknak. Hasonló habitusú nőt akarok, akivel boldogan élünk, míg... : ) Ami az egyéb bemutatkozást illeti, Budapesten lakom albérletben, a Sasadi út környékén egy csendes családi házas övezetben. Barátomé a ház, hosszú távon itt maradhatok, és tervezek is maradni, mert ezen a környéken dolgozom buszvezetőként. Szeretek sütni főzni, de leginkább pihenni : )

11.27.napon járt itt

168 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Mi a vonzó a nő számára?

Mi a vonzó a nő számára?

Milyen a vonzó férfi egy nő számára? Hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet? Egyáltalán, hogyan kell hatni a "gyengébbik nemre"?

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább