Ferenc 65

Ferenc 65 ID 251740

Nem: férfi

Születési idő: 1957. 04. hó

Lakhely: Fejér

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 175 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy: nem fontos

"Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán.” Olvasható egy Goethe idézetben. Én is erre vágyom, hogy még valaki szeressen igazán, és én Őt viszont szerethessem igazán.
A bakancslisták hajszolása miatt a barátaim és ismerőseim többsége már nincs közöttünk. Ezért lelassítottam, és néha meg-megállok, mert még élni és boldog szeretnék lenni egy kicsit! Mediterrán, sziesztákkal teli életmódot választottam, amelyhez keresek egy kedves, vonzó Hölgyet, aki hasonlóan gondolkodik, és Ő is békés, nyugodt, és Szeretettel teli életre vágyik.
Társamat, a Kedvesemet, a Nőt keresem, akivel közösen átélhetjük az élet adta örömöket, szépségeket. Ezért beszélgessünk, ismerkedjünk, találkozzunk, s ha bejövünk egymásnak bújjunk össze, mert senki nem tudhatja mit hoz a holnap. És ne csak egy fénykép alapján döntsünk, hanem adjunk esélyt Egymásnak, az első találkozással. Ami igazán lényeges, egy személyes találkozón percek alatt megtudhatjuk egymásról, mint a személyiség, a kisugárzás, és a belső értékek, melyekről nem lehet fényképet készíteni.

11.28., 13:40-kor járt itt

799 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Változnak a nemi szerepek. Az ismerkedés, az első találkozás során már nemcsak a férfiak kezdeményeznek. Jó ez nekünk? Nézzünk a mélyére!

Tovább
Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Magányos vagy? Így küzdj ellene

Magányos vagy? Így küzdj ellene

Sajnos minden életszakaszban bekövetkezhet, hogy magányosnak érezzük magunkat. Mit tegyünk ellene? Néhány jól bevált ötlettel sietünk az Ön segítségére.

Tovább