Barna

Barna ID 251911

Nem: férfi

Születési idő: 1978. 07. hó

Lakhely: Somogy

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: átlagos testalkat

Csillagjegy: nem fontos

Kedves, figyelmes srác vagyok. Kapcsolatban törekszem a harmóniára.
Fontos számomra az őszinteség és nyitottság, párkapcsolatban és úgy egyáltalán. Ezek nélkül nincs tartalmas és minőségi kapcsolat, kicserélődés. Az idő meg értékes… Jó ha tudjuk egymást emelni.
Úgy sikerült alakítani a dolgokat, hogy jelenleg Balaton mellett élek. Igyekszem minél többet sétálni, bringázni. Hétvégenként leginkább kocsiba ülök és családozom/barátok vagy felkeresek pár kedvenc helyet.
Legjobban természetben vagy otthonos helyen érzem jól magam. Ha magam vagyok ezeket preferálom. Partnertől függően nyilván másra is nyitott vagyok, de alapvetően nem attól teljes az életem, hogy minél több programot és helyet ikszeljek minél kevesebb idő alatt.
-
Kedves, nyitott, érett gondolkodású nőt keresek. Társat. Kis és nagy dolgokhoz. Az sem árt, ha van benned egy kis huncutság. Vagy több...

1 hónapja járt itt

49 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Hogyan írja meg első társkereső üzenetét kiválasztottjának, mire figyeljen a levelezésük során, mik a társkeresés írott és íratlan szabályai a kommunikáció terén?

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább
Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Mi kell a boldog párkapcsolathoz?

Lehet-e tökéletes egy párkapcsolat? Mit tegyünk azért, hogy mindketten boldognak érezhessük magunkat benne? Cikkünkben a boldogság nyomába eredünk.

Tovább