Bandy

Bandy ID 252743

Nem: férfi

Születési idő: 1968. 06. hó

Lakhely: Veszprém

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 170 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy:   ikrek

Szia ... .
Elvált , egyedülélő , fiatalos férfi vagyok .Pörgős hétköznapjaim vannak , arányában sokat dolgozom ,-- hogy legyen aktív szabadidőm ;) amikor is , jó időben szívesen kirándulok, fedezek fel szép látnivalókat , fürdőzöm STB . Van egy 25 éves lányom , aki már a saját életét alakítgatja , nem velem él . Ismerkedni szeretnék egy őszinte kb 45- 55 év körüli , magára igényes hölgy személyében, aki a földön jár , e világban él . A cél a hosszantartó " érezzük jól magunk, nevessünk eggyütt , szerezzünk közös élményeket " .Ha a közelemben élsz , az nagy előny lehet . Ha megismernél, írj rám kérlek és kérdezz - légy bátor ;) ! Ha kölcsönös a szimpátia , pár üzenetváltás után , inkább a személyes találkozást preferálnám .Szép napot neked !

5 hónapja járt itt

448 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Miben változtak meg a párkeresési szokások az Internetes korszak beköszöntével? Mik a hátrányai, előnyei a Netes randizásnak, ismerkedésnek?

Tovább
Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Hogyan írja meg első társkereső üzenetét kiválasztottjának, mire figyeljen a levelezésük során, mik a társkeresés írott és íratlan szabályai a kommunikáció terén?

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább