Bandy

Bandy ID 252743

Nem: férfi

Születési idő: 1968. 06. hó

Lakhely: Veszprém

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 170 cm, átlagos testalkat, kék szem

Csillagjegy:   ikrek

Szia ... .
Elvált , egyedülélő , fiatalos férfi vagyok .Pörgős hétköznapjaim vannak , arányában sokat dolgozom ,-- hogy legyen aktív szabadidőm ;) amikor is , jó időben szívesen kirándulok, fedezek fel szép látnivalókat , fürdőzöm STB . Van egy 25 éves lányom , aki már a saját életét alakítgatja , nem velem él . Ismerkedni szeretnék egy őszinte kb 45- 55 év körüli , magára igényes hölgy személyében, aki a földön jár , e világban él . A cél a hosszantartó " érezzük jól magunk, nevessünk eggyütt , szerezzünk közös élményeket " .Ha a közelemben élsz , az nagy előny lehet . Ha megismernél, írj rám kérlek és kérdezz - légy bátor ;) ! Ha kölcsönös a szimpátia , pár üzenetváltás után , inkább a személyes találkozást preferálnám .Szép napot neked !

hónapok óta nem járt itt

635 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Minden társkereső szeretné magát vonzónak láttatni választottja előtt. Lehet-e szexepil a fogyatékosság, a súlyos betegség?

Tovább
Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább