sanyi54

sanyi54 ID 253043

Nem: férfi

Születési idő: 1968. 10. hó

Lakhely: Tolna

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 176 cm, átlagos testalkat, zöld szem

Csillagjegy:   skorpió

Szia Sanyi vagyok 54/176/76 kg fiatalos ,önálló és egyedülálló , kreatív és sok oldalú pasi Szekszárd és környékéröl keresek....Kicsit idealista ,de mindkét lábbal a földön járó ,olyan akit nem kényeztetett el az élet ,és mindent egyedül ért el .
Egyszerű és átlagos embernek tartom magam ,pár érdekes és izgalmas képességgel és nyitottsággal az élet több területére.
A szűkebb társaságot kedvelem -nem vagyok partiarc ,inkább a magányos farkas tipus..
Sok dologra kapható vagyok ,kirándulás ,sport ,utazás ,nyaralás , hobbi ,szórakozás ..jó kis beszélgetés ,egy üveg bor (vagy más ital) mellett
,szauna -fürdés , napozás ,kenu ,kulturális és szórakoztató programok -rendezvények ,de szeretek főzni és akár kertészkedni ,barkácsolni -szerelni fúrni ,faragni ,,,stb
Állatbarát-természetkedvelő vagyok -jelenleg 2 cicám van ,ragaszkodom hozzájuk -remélem ez elfogadható ..és nem vagy allergiás pl ..

1 hónapja járt itt

204 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp a sikeres társkereséshez

Top10 társkereső tipp azoknak, akik az internetes társkeresést nem veszik félvállról. Hogyan legyünk sikeresek a társkeresésben?

Tovább
Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Ki kezdeményezzen az első találkozás során?

Változnak a nemi szerepek. Az ismerkedés, az első találkozás során már nemcsak a férfiak kezdeményeznek. Jó ez nekünk? Nézzünk a mélyére!

Tovább
Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Gyakran vetődik fel a kérdés: számít-e a korkülönbség egy párkapcsolatban? Vagy a szerelem nem ismeri az életkori határokat (sem)?

Tovább