Pistman

Pistman ID 257810

Nem: férfi

Születési idő: 1991. 04. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 184 cm, átlagos testalkat, zöld szem

Csillagjegy:   bika

Sziasztok! Pistinek hívnak!
Olyan hölggyel szeretnék levelezni, randizni és hosszútávú kapcsolatba kerülni, aki önmagát adja, nem színészkedik és önmagáért szerethető. Ki nőnek érezné magát egy férfi mellett. Akinek az a lovag kell, akit megérdemel :) És legyenek számára a belső értékek fontosabbak a külsőnél.
Rólam: 32 éves romantikus, békés, érett gondolkodású gyengéd srác vagyok. Nem vagyok hétköznapi ember. Én a nyugodtabb idilli környezet híve vagyok. Szeretek mély témákról dumálni, véleményt kifejteni.
Nem dohányzok, hosszú a hajam, arcom sima vagy borostás.
Kedvelem: sorozatok, kütyük, tea, rock, természet, online játék, vallások, kultúra, tavasz, nyitottság, napozás, őszinte mosoly, empátia, idézetek, csoki, forrófürdő, vízipipa, gondolkozás, felhők, lila, éjszaka, változás.
Taszít: cigifüst, hűtlenség, pókok, tüctüc, swagség, mulatós "bárók", ősz, politika, rágó a cipőn, rasszizmus, feminizmus, szürke, mélabúság, "halvér", plázacicák, drog, (nagy) tömeg buzivámpírok, buzivámpírok púderezve, trollok, divatemók.

05.31., 09:31-kor járt itt

42 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Társkereső oldalaknak se szeri, se száma, de teljesen ingyenes társkereső oldal csak kevés van a piacon. Mi megtaláltuk Önnek a legjobbakat.

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább