SZER-ELEM

SZER-ELEM ID 258038

Nem: férfi

Születési idő: 1979. 07. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 179 cm, átlagos testalkat, barna szem

Csillagjegy:   rák

Társam, Párom, Cinkosom, Bűnsegédem, Barátom, Szeretőm
Tiszta lappal...
Joggal kérdezheted, hogy ilyen idősen miért nincs ennek a Férfinek sem Nője, sem Gyermeke. Biztosan valami nem stimmel nála... Igazad is van. Semmi sem stimmel nálam. Én a régi Iskolában tanultam. Fontos számomra a hagyományos értékrend. Nem áhítozom, hogy mindenki lájkolgassa a képeim, nem vágyom félig ismerősöktől elismerő kommentekre, nincs kissebségi komplexusom és megfelelési kényszerem. Annál inkább a személyes kapcsolatokra, a laza kötetlen vagy néha komoly beszélgetésekre, az eső utáni illatra, az erdő, tó, tenger látványára. Minden olyan dologra ami a maga nemében egy csoda, itt van körülöttünk, mégsem veszi észre senki. Nem akarok megfelelni senkinek. Akkor vagy jó helyen, ha Te sem akarsz megfelelni másnak, és nem várják el Tőled a változást.
Elbukott lélek vagyok, hónapokkal ezelőtt nagyon mély állapotokat éltem meg, azóta olyan változások mentek végbe az életemben, amiket nem tapasztaltam még. Dolgok amik fontosak voltak, jelentéktelenné váltak, és jelentéktelen dolgok felértékelődtek. Magamon is meglepődve, komfort zónámon kívüli döntéseket hozok. És tudod mi az érdekes? Hogy egyáltalán nem vagyok frusztrált, azt érzem, hogy így a jó.
Hiszek abban, hogy Boldog és Szerető Családot alapítok. Arra nem vennék mérget, hogy itt találom meg a megfelelő Társamat hozzá.
Szóval egyenlőre élem az egyedülállók életét annak minden előnyével és hátrányával, de a célom az a Család.
Oké... ki kell egészítenem azzal, ha írsz, válaszolni sem tudok :), ha e-mail címet hagysz, máris boldoggá tettél :)

09.21., 22:55-kor járt itt

738 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább
Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Sikeres és biztonságos társkereső kommunikáció

Hogyan írja meg első társkereső üzenetét kiválasztottjának, mire figyeljen a levelezésük során, mik a társkeresés írott és íratlan szabályai a kommunikáció terén?

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább