Pistman

Pistman ID 260852

Nem: férfi

Születési idő: 1991. 04. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 183 cm, átlagos testalkat, zöld szem

Csillagjegy:   bika

Sziasztok! Pistinek hívnak!
Olyan hölggyel szeretnék levelezni, randizni és hosszútávú kapcsolatba kerülni, aki önmagát adja, nem színészkedik és önmagáért szerethető. Ki nőnek érezné magát egy férfi mellett. Akinek az a lovag kell, akit megérdemel :) És legyenek számára a belső értékek fontosabbak a külsőnél.
Rólam: 32 éves romantikus, békés, érett gondolkodású gyengéd srác vagyok. Nem vagyok hétköznapi ember. Én a nyugodtabb idilli környezet híve vagyok. Szeretek mély témákról dumálni, véleményt kifejteni.
Nem dohányzok, hosszú a hajam, arcom sima vagy borostás.
Kedvelem: sorozatok, kütyük, tea, rock, természet, online játék, vallások, kultúra, tavasz, nyitottság, napozás, őszinte mosoly, empátia, idézetek, csoki, forrófürdő, vízipipa, gondolkozás, felhők, lila, éjszaka, változás.
Taszít: cigifüst, hűtlenség, pókok, tüctüc, swagség, mulatós "bárók", ősz, politika, rágó a cipőn, rasszizmus, feminizmus, szürke, mélabúság, "halvér", plázacicák, drog, (nagy) tömeg buzivámpírok, buzivámpírok púderezve, trollok, divatemók.

11.01.napon járt itt

látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább
Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Társkeresés az interneten, élet a társkereső oldalakon

Miben változtak meg a párkeresési szokások az Internetes korszak beköszöntével? Mik a hátrányai, előnyei a Netes randizásnak, ismerkedésnek?

Tovább
Kinél van a kezdeményezés?

Kinél van a kezdeményezés?

Változnak a nemi szerepek? Pszichológusunk válaszol arra a kérdésre, hogy a társkeresésben lehetnek-e a hölgyek is kezdeményezők?

Tovább