Ákos

Ákos ID 262168

Nem: férfi

Születési idő: 1974. 06. hó

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 185 cm, átlagos testalkat

Csillagjegy:   rák

Szia kedves Látogatóm!
Ha túljutottál a fényképemen, akkor ez a kis bemutatkozás kifejezetten Neked szól!
Nincs receptem mit is írjak Neked...magamról. Előttem a klaviatúra, ég az olvasólámpám és mégis homályban tapogatózom...el kellene kezdeni.
Levegőőő....kezdem:
Kerek képet így sem kapsz rólam - hiszen sokoldalú vagyok , amihez párosul némi kreativitás...azaz nem szoktam összetéveszteni a kalapácsot a habverővel, de mindkettőt szoktam használni. Már több, mint tízszer...
Mindig sok a kérdésem és a válaszokat keresve általában még többre bukkanok. Erre mindenképpen számíthatsz, ha engem választasz.
Arra már rájöttem, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. Ha ez a Te igazságod is, egy dologban máris hasonlítunk .-) Így több ponton és mélyebben - a másiknak kinyílva - tudunk egymásba pillantani, ami nálam azt jelenti, felszabadulunk és nem a szabadságunkkal fizetünk a szerelemért!
A szerepjátszással nem tudok mit kezdeni, mert őszinteségem - ami minden helyzetben jellemez - állandóan azt kérdezi: mire jó ez?
Azt szeretném, hogy Veled kéz a kézben együtt csodálkozzunk rá a világra. Mosolyogva, bohókásan teljenek a napjaink, a komolyságot is fegyvertárunkban tudva. Azért néha előkerül nálam a humorbomba is
Benyomásaim igyekszem jól értelmezni és mivel jó megfigyelő vagyok......ez az egyik erősségem.
Amit kínálni tudok Neked:
romantikus és minőségi együtt töltött idő;
szórakoztató vagy intellektuális társaság;
figyelem, ami Rád irányul;
az otthon melege mellett szabadság, amit mindketten nagyra értékelünk;
és ha még a főztöm is ízlene...
És hogy miért nincs diplomám? Ez egyérdekes téma...
Ha kérdezel, én szívesen megmutatom magam Neked!
És mivel idáig eljutottál (tudom, mert éppen most olvasod, amit írok/tam).....nagyon örülnék neki, ha kopogtatnál postafiókom ajtaján !
Viszont ha úgy döntesz mégsem engem választasz, remélem okoztam Neked pár kellemes percet és azt kívánom találd meg azt, aki Hozzád tartozik!!!!

02.24.napon járt itt

720 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Gyakran vetődik fel a kérdés: számít-e a korkülönbség egy párkapcsolatban? Vagy a szerelem nem ismeri az életkori határokat (sem)?

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább
Milyen az ideális profilkép

Milyen az ideális profilkép

A jól megválasztott társkereső profilkép a társkeresés sikerének kulcsa. Milyen fotót tegyük közzé? Tanácsok, trükkök, tipikus hibák ismertetése.

Tovább