Csaba

Csaba ID 264213

Nem: férfi

Születési idő: 1974. 06. hó

Lakhely: Bács-Kiskun

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: ?

Csillagjegy: nem fontos

A legfontosabb információ magamról: idén leszek fél évszázados, bár úgy érzem, hogy valahol félúton megragadtam és mind testileg, mind lelkileg, mind érzelmileg közelebb állok a 25 évesekhez. Talán ezért is van, hogy inkább a fiatalabb korosztály társaságát keresem, köztük érzem jól magam.
174 cm magas vagyok, átlagos vagy kissé sportosabb testalkattal, ami köszönhető annak, hogy mind a mai napig elég sűrűn sportolok. A hajam rövid, régen barna volt, de azért most már túlnyomórészt sikeresen megőszültem.
Szerencsére semmilyen káros szenvedéllyel nem élek. Alkoholt egyáltalán nem fogyasztok és sem cigarettát, sem bármilyen tudatmódosító szert nem próbáltam soha. Kávét sem iszok, egyetlen egy szenvedélyem a különböző teák. Talán ezeknek is köszönhető, hogy a családomban egyedül én nem hordok szemüveget, annak ellenére, hogy foglalkozásomból kifolyólag naponta rengeteget kell számítógép előtt ülni, a monitort bámulva.
Nagyon széles érdeklődési körrel rendelkezem. Folyamatosan képzem magam, ami hála az internetnek és a AI-nak könnyen megvalósítható.
Egyik nagy hibám, hogy elég nehezen mozdulok ki a megszokott környezetemből, míg mások szívesen járják be az országot, nekem már ha a szomszéd városba kell mennem, akkor is minden bajom van. Ezen maximum az segít, ha egy igazán jó társasággal megyünk együtt valahová, ami elvonja figyelmemet az ismeretlentől.
Fontos célomnak tartom, hogy olyan környezetet alakítsak ki magam körül, ahol igazán jól tudom érezni magam.
És ha már ennyit beszéltem magamról, akkor néhány szóban szeretném kifejteni, hogy milyen kapcsolatra, társra is vágyom.
Életkorban 38-nál húztam meg azt a vonalat, amit még elfogadhatónak tartok. És igen, ez talán már rögtön 12 év korkülönbség, de úgy gondolom, hogy azokhoz a célokhoz, amit kitűztem, azok eléréséhez ez elengedhetetlen. Minimálisat felesleges írnom, úgyis minden attól függ, hogy a másik mi az, amit még elfogadható különbségnek tart.
Soha nem volt még feleségem, sem gyerekem, de még nem mondtam le róluk. Régebben három gyermekről álmodoztam, de ez már lehet, hogy csak álom marad.
Szeretnék egy olyan hölgyet találni, aki szívesen élne vidéken, egy csendes, nyugodt faluban, biztonságos környezetben. Olyan helyen, amely kifejezetten alkalmas arra, hogy egy család boldog és kiegyensúlyozott életet élhessen.
A külsőségekben talán az egyetlen, ami fontos számomra, hogy vékony, átlagos vagy sportos testalkatú legyél.
Ha esetleg van már egy gyermeked, az még nem kizáró ok, kivéve akkor ha már nem szeretnél többet.
Talán ennyi, amennyit elsőként fontosnak tartottam. Ha úgy érzed, hogy ezek alapján tehetnénk egy próbát tenni, akkor én nyitott vagyok rá. Mivel az idő a legnagyobb ellenség, ezért néhány levélváltás után a személyes találkozás híve vagyok. Úgyis ott dől el minden…

1 hónapja járt itt

181 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Barátság, szerelem – létezik barátság nő és férfi között?

Barátság, szerelem – létezik barátság nő és férfi között?

Pszichológusunk arra keresi a választ, hogy lehet-e egy férfi és egy nő között pusztán csak barátság?

Tovább
Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban

Gyakran vetődik fel a kérdés: számít-e a korkülönbség egy párkapcsolatban? Vagy a szerelem nem ismeri az életkori határokat (sem)?

Tovább
Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Valóban létezik teljesen ingyenes társkereső oldal? Segítünk Önnek megtalálni az ideálisat, olyat, ahol nincs díjfizetés!

Tovább